Programkereső

Mozdulj, Fehérvár!

A sport szerelmeseit és a kezdőket egyaránt várják a második Mozdulj, Fehérvár! programjaira.

Székesfehérvár legfittebb napja kerül megrendezésre immár 2. alkalommal Székesfehérváron az újonnan épült MOL Aréna Sóstó rendezvényközpontban . Az Aréna közel 2000 m2-e ad otthont és teret a mozogni szerető emberek részére. Célunk, hogy a résztvevők érezzék a mozgás, a sport erejét, lendületét, ami magával ragadja őket, segít mind a fogyókúrában, mind a stresszhelyzetek megfelelő kezelésében, .... Továbbá, hogy az esemény résztvevői minél több, az egészséges életmódhoz tartozó terméket, szolgáltatót megismerjenek.
Több országosan is ismert sztáredző is fellép az eseményen, köztük: Katus Attila , Rubint Réka , Czanik Balázs , Csapó Nóra. Mellettük több helyi fittneszedző képviselteti majd magát a színpadon, akár mint az esemény résztvevője, vendégeikkel, követőikkel együtt, illetve egész napos workshop beszélgetés, 2x2 órás spining - spinnracing bemutató, jóga és gyermekjóga
foglalkozás.

Reggel 9.00-kor bemelegítő futás veszi kezdetét a Aréna külső kerengőjén . A futásra reggel 8.00 -tól lehet jelentkezni a MOL Aréna Sóstó Csíkvári úti alsó sorompónál .

Az Arénában lévő programokra 9.00 tól nyitjuk a  kapukat .Érdemes időben érkezni a nagy érdeklődésre való tekintettel .

Parkolni díjmentesen a Mol Aréna Sóstó szemközti parkolójában tudtok .

Jegyvásárlás : elővételben március 15.-ig  2.000 Ft
Helyszín : Cutler Fehérvár ( Balatoni út 2. )
CutleR-Gym Functional (Fecskepart utca 2. )
Wellstar szoláriumok

Helyszínen a rendezvény napján 16.00-ig : 3.000 Ft

Esemény weboldala

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Csíkvári út 10.

Programajánló