Programkereső

A nő, aki jobban szerette a kutyáját, mint az embereket

Ingyenes
Czirják Eszter (első kötete: A Játékmester) legújabb könyvének bemutatója. Beszélgetőtárs: Tánczi Erika asztrozófus, a Lélekhíd Önismereti Klub vezetője.

Író, egyéni és csoportos családállító, valamint Theta-floating coach. Eredetileg közgazdászként végzett, de már egészen fiatal korában nagyon érdekelte az emberi psziché és ezért könyvek százait olvasta el a témában. Később elmélyedt a keleti bölcsességekben is, tanult és a mai napig alkalmazza a Transzcendentális meditációt, Reikit, Csikungot, Theta-floatingot. Családállításon először 2006-ban volt. Akkor már több, mint egy évtizede foglalkozott önismerettel és úgy érezte, hogy ez a leghatékonyabb eszköz, amivel találkozott. Annyira tetszett neki ez a módszer, hogy később meg is tanulta és évek óta sikerrel alkalmazza más technikákkal kiegészítve.

Második kötete A nő, aki jobban szerette a kutyáját, mint az embereket. Cassandra sosem gondolta volna, hogy a mogorva öregasszony valaha is beszédbe elegyedne vele. Akárhányszor összefutottak az udvaron vagy a kapuban, Madame Landeville épphogy biccentett és már sietett is tovább hosszú, foltos szafaládé-kutyájával. Az pedig végképp fel sem merült benne, hogy eljön a pillanat, amikor szófukar szomszédja beköltözik hozzá. Cassandra egy szép napon mégis arra eszmélt, hogy az élete összeomlott, az emberi kapcsolatai összekuszálódtak és Madame Landeville éppen a kutyáját eteti az ő konyhájában. Ahogy  Cassandra igyekszik rendszert teremteni a káoszból és újraépíteni az életét, szép lassan megérti mogorva lakótársát és megszereti a kutyát, akit az öregasszony valami furcsa oknál fogva Poissonnak, azaz Halnak hív.

 

Forrás: www.czirjakeszter.hu

 

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Köfém ltp. 1.