Programkereső

Szeder koncert

Szeder, a Junior Artisjus díjas énekes, dalszerző, 2019 tavaszán egy vadonatúj lemezzel, sorban a harmadikkal lép a közönség elé.

Az énekesnőt most sem hagyta cserben egyedi hangja és szarkasztikus humora, bátran ébresztgeti Csipkerózsa Sándort, az alvó betyárt, de lírai és életigenlő énje is ott lesz az új dalokban. Tőle szokatlanul egy szerelmes dal is született, Megtaláltál címmel. A dal februárban debütál a rádiókban, előkészítve az új album érkezését. 
Szeder 2014-ben a Reggeli dallal tűnt fel meghatározó szereplőként a hazai könnyűzenei palettán, majd a Feri feneke című dallal még szélesebb közönség szívébe lopta be magát. A mai napig érdekes, egyedi és szerethető szereplője a fesztiválok világának. Zenei sokszínűsége és szókimondó őszintesége mindig tartogat meglepetést a hallgatóknak, minden egyes koncert egy izgalmas belső utazás Szeder világába, ahol croissant-ból van a félhold, és kávéscsészében rajzolódik a tejút. Szeder zenekara 2018-ban nagyobb sebességre kapcsolt, az új felállásban állandó tag lett az Ék frontember Lee Olivér gitáron, a doboknál pedig a zenei polihisztor Mihalik Ábel kapott helyett Szabó Árpád (hegedű) és Borbély Mátyás (bass) mellett. Ehhez mérten a hangzás is sokkal vagányabb lett, de még mindig nem skatulyázható. Színes indie poprock, egy leheletnyi sanzonnal fűszerezve, hogy színességben ez se maradjon el a szövegektől.
Az új anyagot egy országos turnén és egy nagyszabású lemezbemutató koncerten, az A38 hajón mutatja be a zenekar.

Facebook
Spotify
Web

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Petőfi Kultúrtanszék

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Arany János utca 22.