Programkereső

Facebook Üzleti Tréning

A legtöbb vállalkozásnak van Facebook oldala, de csak kevesen használják hatékonyan. A tréning fő célja, hogy a résztvevők megismerjék azokat a technikákat, ingyenes eszközöket, melyekkel sikeressé tehető Facebook oldaluk.

A legtöbb vállalkozásnak van Facebook oldala, de csak kevesen használják igazán hatékonyan. Sajnos ma már nem elég, ha heti 3-4 posztot felteszünk, ahhoz, hogy a Facebook oldal hozzájáruljon a vállalkozások, szervezetek növekedéséhez, ismerni kell a működését, a szabályozásokat, és a lehetőségeket. Tréningjeim fő célja, hogy megismertessem azokat a technikákat, ingyenes, és fizetős eszközöket, melyekkel sikeressé teheted Facebook odlalad, ez által hatékonyabban elérheted potenciális ügyfeleidet, és növednek bevételeid.

Facebook oldal haladó beállításai: Áttekintjük azokat a beállítási lehetőségeket, melyek segíthetik oldalad fejlődését.
Facebook bejegyzések típusai, létrehozásuk, trükkök: Szöveg, kép, videó, diavetítés, termékbemutatás, teljesképernyős poszt, stb.
Technikai megoldások: Bejegyzések időzítése, utólagos szerkesztése, termékek, szolgáltatások megjelenítése, Facebook bolt, stb.
Facebook statisztikák: Hogyan, és mire használhatók a Facebook elemzési adatai? Miért fontosak a fejlődés vonatkozásában?
Időpont
Facebook Haladó Tréning: 2019. február 14. 14:00-17:00

Helyszín: Székefehérvár – Konnektor Közösségi Iroda (Vörösmarty tér 8.)
Ár: 10.000 Ft/fő

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS.

Ajánlom Facebook Hirdetési Tréningemet is:
Időpont: 2019. február 28. 14:00-17:00

Helyszín: Székefehérvár – Konnektor Közösségi Iroda (Vörösmarty tér 8.)
Ár: 10.000 Ft/fő

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS.

Mindkét tréning esetén KEDVEZMÉNYES ÁR!
Csomagajánlat: 17.000 Ft/fő/2 tréning

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Vörösmarty tér 8.