Programkereső

BYE Summer Videós Nap

  • 2019.08.31 12:00 szombat
  • Zene
Ingyenes
A Helló, nyár! rendezvénnyel kezdődik és a Bye Summer! programmal zárul Székesfehérvár idei nyári kulturális rendezvénysorozata.

Augusztus 31-én, szombaton a székesfehérvári Bye Summer nyárbúcsúztató keretein belül rendezzük meg a videós napot. Ez az első olyan különleges rendezvény, amelynek célja, hogy összehozza a videós tartalomgyártókat és közönségüket. A rendezvénynek köszönhetően testközelben találkozhattok, együtt játszhattok és egy szórakoztató napot tölthettek el kedvenc videósotokkal. Itt lesz többek közt Nessaj, Radics Peti, Zsomac és még a székesfehérvári származású Apple Pie is megjelenik a színpadon. 

A videós nap érdekes és változatos programokat nyújt nemtől és kortól függetlenül mindenkinek. Több kategóriában is színpadra vonulnak a videósok, lesznek szórakoztató programok, színpadi beszélgetések, sport/gaming bemutató, tematikus kvízműsorok és mindemellett sok-sok nyeremény is vár benneteket. Aki közvetlenebb formátumban szeretne eltölteni egy napot kedvenc videósával annak Székesfehérváron a Zichy-színpadnál a helye, déltől este hétig.

Akik velünk lesznek:
❗️Radics Peti
❗️Nessaj
❗️Zsomac
❗️Apple PIE
❗️Bazska
❗️Freestyle Foci
❗️Culturegeeks
❗️Csivettka
❗️Broadtest
❗️Carnor
❗️Simonffy Péter 

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár