Programkereső

Helló, nyár!

Ingyenes
A nagy, közös tanévzáró mulatság ajándék a városban tanuló általános- és középiskolásoknak a tanév végén, hogy kipihenjék a fáradalmakat és jókedvűen indítsák vakációjukat. A fesztivál keretében a fiatalok körében népszerű zenekar fellépésével jutalmazza a város a diákokat.

Program:

19.30 DjErnôPiaf
20.00 Margaret Island
21.30 DjErnôPiaf


Papírhajón bolyongó, tiszta derű, elragadó akusztikus zene: ez a Margaret Island – mondja magáról közösségi oldalán az egyik legsikeresebb, fesztiválkedvenc magyar zenekar, amely a 2019-es Helló, nyár! rendezvény sztárfellépője lesz.

A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legkedveltebb zenekar a hazai könnyűzenei palettán. 2016-ban az Eső című dalukkal váltak igazán ismertté, mára a legnagyobb hazai fesztiváloknak, vidéki kluboknak és rádiós toplistáknak is állandó szereplői. Az elmúlt évek igen mozgalmasak voltak a zenekar életében: Egyszer volt című aranylemezük után Bakancslista címmel jött a második album. Többször zenéltek külföldön is, JumoDaddy és Felcser Máté közreműködésével ők írták az EFOTT himnuszt, Veled minden című daluk heteken át vezette a Petőfi Rádió toplistáját. Tavaly Junior Artisjus díjat kaptak, két éve Lábas Viki nyerte az Év énekesnője kategóriában a Petőfi Zenei Díjat.

A zenekar tagjai: Lábas Viki, Füstös Bálint, Törőcsik Kristóf; közreműködnek: Verók Tomi, Koltay Kurszán, Gerendás Dani, Sárkány Berci.

A koncert előtt DjErnôPiaf melegíti be a közönséget, és a „levezető foglalkozást” is ő tartja a koncert után, a közönség hangulatához illő repertoárral.

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zichy liget

Programajánló


Júl 29 – Aug 01.

FEZEN 2020

Szep 10. 19:00

Liebeslieder

Jún 04. 20:30

Halhatatlan kedves

Dec 02. 18:00

A győzedelmes Judit

Aug 29. 18:30

Bye Summer!

Jún 29 – Júl 03.

Sikerativ Tábor