Programkereső

Jobb agyféltekés rajztanfolyam Székesfehérváron

03.02.
szombat
Jobb agyféltekés rajztanfolyam indul.

Jelentkezni már 12 éves koról lehet!

Részvételi díj: 17.000 Ft/ Fő + rajzeszközök (3000 Ft)

A rajztanfolyam mindkét nap 9 h- 18 h ig tart, közben 1 órás ebédszünettel.

A pálcika embertől a fotó realisztikus portréig mindössze 2 nap elegendő. Mert rajzolni mindenki tud, csak meg kell tanítani agyunkat másképpen nézni, és látni. Eloszlatunk pár tévhitet, és megértjük, hogy miért is nem sikerült eddig

A tanfolyamon speciális gyakorlatok segítségével hangolódunk rá a körülöttünk lévő látványra, és előtérbe helyeződnek azok a tulajdonságaink, amiért a jobb agyfélteke felel: művészi látásmód, figyelem, kreativitás, képzelet, fantázia, intuíció, játékosság, holisztikus látásmód, csak, hogy párat említsek a sok közül.

A rajztanfolyam első napját ismerkedéssel kezdjük, és megismerkedhetnek többek közt a módszer elméleti hátterével. Majd délután közetkeznek azok a feladatok, amik ráhangolják a résztvevőket a valóság látványára, így annak lerajzolása már nem okoz többé nehézséget.

Esemény weboldala

03.03.
vasárnap
Jobb agyféltekés rajztanfolyam indul.

A második napon már egy egész napos rajzi feladat következik.

Rávezetjük a szemünket, hogy másképpen nézzen, lásson, és a második napon olyan portrét tartunk a kezünkben, amiről korábban álmodni sem mertünk.

A leghatékonyabb önbizalom fejlesztő módszer, mert ettől kezdve akarva-akaratlanul felmerül bennünk a kérdés: most, hogy ez sikerült, ki tudja, mi mindenre vagyok még képes, amiről azt gondolom, hogy nem.

 

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Verseci u. 1.

Észrevétel beküldése