Programkereső

Csajos est: Színek és stílusok harmóniában

Februárban is a hónap harmadik szerdáján folytatódik a népszerű Csajos estek sorozata a Barátság moziban. A február 20-i, filmvetítéssel egybekötött beszélgetés témája az öltözködés, az önbizalom és az egyéniség közötti összhang lesz, a meghívott vendég Szakter Éva okleveles stíluskommunikátor. A 18 órakor kezdődő beszélgetés után az Álommeló című amerikai vígjátékot vetíti a város mozija.

A mai nők többször kerülnek válaszút elé, életük is hosszabb, ezért több lehetőség és több stressz is jut ki nekik. Aki megfelelő önbizalommal rendelkezik, az a külsejével is elégedett, önmagát is többre becsüli, így másoktól is megkapja a neki járó tiszteletet. Ez független az életkortól és a testsúlytól. Egy nő a kisugárzásával, magabiztosságával, egyediségével és izgalmasságával teheti vonzóvá és felejthetetlenné önmagát.

„A harmónia titka, ha röviden kellene összefoglalnom: ismerjük meg önmagunkat, ismerjük meg a színvilágunkat, válasszuk ki a testalkatunkhoz illő karakterű ruhadarabokat és ezt követően a személyes életterünk alapján alakítsuk ki azt a gardróbot, amely egyedivé tesz bennünket. A lényeg a saját stílusunk megalkotása, amely az egyéniségünkhöz illeszkedik. Mindehhez természetesen hozzátartozik a haj, a smink és a kiegészítők tudatos kiválasztása is” – mondja az est témájáról Szakter Éva okleveles stíluskommunikátor.

A beszélgetés után az Álommeló című amerikai vígjátékot nézheti meg az est közönsége, Peter Segal rendezésében, Jennifer Lopez, Leah Remini és Treat Williams főszereplésével. A történet főhőse, Maya okos, talpraesett nő, aki többre vágyik az élettől. Hosszú évek óta dolgozik a helyi szupermarketben és szeretne feljebb jutni a ranglétrán. Amikor megpályázza a menedzseri állást, ami után oly régóta epedezik, felsőfokú végzettség híján elutasítják. De Maya nem adja fel ilyen könnyen az álmait. Egy tévedés folytán, amelyben egy kamu Facebook profil is szerepet játszik, állást ajánlanak neki New York egyik legmenőbb vállalatánál. Egyszerre minden az ölébe hull, ami után eddig csak áhítozott: csilivili lakás, trendi ruhák, remek állás. Csak egy a bibi: mindenki azt hiszi az új helyen, hogy ő valaki egészen más…

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Programajánló