Programkereső

Női Fortélyok Kamrája - Újév Új Élet

Ha vágysz a változásra és jól jönne hozzá egy kis segítség, akkor gyere el a Női Fortélyok Kamrájába január 19-én és tarts velünk egy boldogabb élet felé.

Női Fortélyok Kamrája - Újév Új Élet

Minden évben az újév új reményeket ébreszt. Sóvárogva akarjuk hinni, hogy az újévben minden szebb és jobb lesz. Vannak, akik fogadalmakat tesznek, míg mások csak a szerencsésebb csillagállásban reménykednek, és bár mindkettő remek kapaszkodó lehet, mégis biztos változás csak gondolkodásunk átformálásával lehetséges.  

Így egyfelől a Női Fortélyok Kamrájában most azt fogom neked megmutatni, milyen szemszögből érdemes átgondolnod életed ahhoz, hogy megtaláld benne a pozitív lehetőségeket, másfelől pedig abban is segíteni fogok, hogy ezek a lehetőségek tetterővel párosulva lépésről-lépésre átírják a korábbi élethelyzetedet és egy boldogságosabb irányba vigyenek el.

Természetesen a Fortélyok Kamrájában most is lesz lehetőséged új ismerősöket találni, kötetlenül csacsogni, és egy vezetett imagináció mellett az új tudásodat személyiségedbe beépíteni. Belépő: 2500 Ft

További információért hívj vagy írj: Vidó Judit (30/9296-374) vagy vido@sznet.hu

Szeretettel várlak a Női Fortélyok Kamrájába: Vidó Judit holisztikus életvezetési tanácsadó

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Bakony 2.

Programajánló


Szep 16 – Szep 22.

Európai Mobilitási Hét

Júl 29 – Aug 02.

Ovis DIGITÁBOR

Jún 21. 18:00

Rocketman

Júl 22 – Júl 26.

Ovis DIGITÁBOR

Aug 12 – Aug 16.

Ovis DIGITÁBOR

Szep 01. 18:00

Bye, summer!