Programkereső

Stereo Players In the House

Olyan bulit hozunk el nektek December 25.-én este, amivel biztosan sikerül azt a bizonyos bejglit lemozogni!

Nagy öröm számunkra is, hogy elfogadták a meghívásunkat és első ízben az Ikon club falai közé lépnek, akik felléptek már az ország legnagyobb klubjaiban, valamint a határon túl is bebizonyították, érdemes az ő bulijaikon részt venni. Ők nem mások, mint az ország legtermékenyebb remix párosa, a STEREO PLAYERS!

Ha szeretnétek ti is egy hatalmas élmény részesei lenni, itt a helyetek December 25.-én az Ikon Clubban! Számos nagy sláger, klubhimnusz feldolgozásáért ez a két fenegyerek felel! Külön-külön is eszméletlen bulikat képesek összehozni, de ha Blackjack és Don Panda egy helyen, akkor vigyázz fehérvári éjszaka, mert Stereo Players-el nincs kegyelem.

Az éjszaka bemelegítéséért, valamint a Stereo Players srácok gigászi szettje utáni őrületért Kátai Jr. felel majd! Várunk mindenkit nagy szeretettel egy felejthetetlen éjszakára! A rendezvényen biztonsági személyzet felel biztonságunkért! Ne feledjétek, a Fürdő sor 1. szám alatt találtok meg minket, a csónakázó tó partján, a régi malom helyén! Akinek így könnyebb, a club szomszédságában található a Tóparti Gimnázium is! Fontos tudnivaló még, az esténk fő támogatója a Barber Shop Székesfehérvár! Találkozunk karácsonykor.

Mi már nagyon várjuk! Az és ti? 

BELÉPŐ 1500 HUF

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fürdő sor 3.