Programkereső

Bogyó és Babóca 3. – Játszótársak

A Bogyó és Babóca 3. – Játszótársak, az előző két szériához hasonlóan, 13 epizódban mesél Bogyó, Babóca és kis barátaik élményeiről. A már jól ismert szereplők mellett megismerkedhetünk új karakterekkel is:

a kalapját vesztett Gombával, a titokzatos Csillaglánnyal, a kürtős kalácsokat árusító Bodobáccsal és Hörcsöggel. A figurák hangját ezúttal is Pogány Judit kölcsönzi, így már több mint száz különböző hangon szólal meg a Bogyó és Babóca mesékben.

A kisgyermek korú közönséget megcélzó animációs sorozat Bartos Erika könyvei alapján készült. A két főszereplő, Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány elválaszthatatlan barátok. Sok kedves kalandon keresztül közösen fedezik fel az őket körülvevő világ jelenségeit, eseményeit, tárgyait. A történetek mind az óvodás korosztály mindennapjaival foglalkoznak, a szereplők közössége az óvodai gyerekközösséget mintázza. Tanulságos, kerek történetek, amelyek szeretni tanítanak, segítőkészségre, jószívűségre nevelnek. Egyszerű képi és nyelvi megoldások, melyek az egészen kicsi gyermekek számára is érthetőek, értelmezhetőek.

Magyar családi animációs film, 70 perc, 2014
Írta és rajzolta: Bartos Erika
Mesélő: Pogány Judit
Zene: Alma Együttes
Rendező: Krizsanics Antonin, M. Tóth Géza
Forgalmazó: KEDD Animációs Stúdió

Esemény weboldala

Időpont(ok):

2019.01.19.szombat10:00
2019.01.26.szombat10:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Programajánló


Már 11. 18:00

Gyalog galopp

Már 30. 20:00

Imádlak utálni

Már 12. 18:00

Brian élete

Feb 21. 15:00

Semmelweis

Már 06. 20:00

Egy élet