Programkereső

Digitális Jövő Klub - 11.

Ingyenes
Már most megismerkedhetsz a jövő technikáival, és a jelenkor technikai újításaival! Ebben a hónapban animációs technikákkal ismerkedünk meg, ami élettel tölt meg a minden rajzolt karaktert is. Téged is szeretettel várunk!

Tudod, hogy a jövő technikája már a küszöbön van és ezeket hamarosan mindenki használni fogja? Önműködő autók, szúnyogméretű drónok, távoperációs készülékek és nanorobotok…
Akarsz ezekkel megismerkedni már most?
Biztos Te is számos digitális eszközt használsz a napjaid során, de azt tudod, hogy mennyi minden van még, amiket használhatnál? Mire használod az okos telefonod és/vagy a tabletedet? Érdekel, hogy mennyi mindenre tudnád még használni? Kiváncsi vagy rá, hogy milyen okos eszközök vannak még azon kívül, amiket ismersz? Érdekelne, hogy milyen hasznos app-ok vannak még, amikről még nem hallottál? Tudod, hogy kell képet és videót szerkeszteni telefonon? Szeretnéd ezt megtanulni, vagy jobban csinálni? Tudod, hogy milyen a Virtuális valóság VR szemüvegen keresztül? Tudod mitől okos egy okos otthon? Tudod, hogy te is könnyen építhetsz és programozhatsz érzékelőkkel felszerelt robotot? Ki szeretnéd próbálni?
A Digitális Jövő Klubban ezekről és még sok más érdekességről tudhatsz meg többet, próbálhatsz ki, építhetsz meg és közben jó társaságban lehetsz!

 

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kossuth 7.