A még tudatosabb borfogyasztásért! Somlai Tamás, szőlész-borász szakmérnök segítségével végigkóstoljuk a magyar fajtákat. Megtudjuk mindegyik fajta jellegzetességeit, ízben, illatban, testességben.Somlai Tamás, szőlész-borász szakmérnök segítségével végigkóstoljuk a magyar fajtákat.
Megtudjuk mindegyik fajta jellegzetességeit, ízben, illatban, testességben. Megbeszéljük, melyik milyen ételekhez illik. Melyik fajta melyik borvidéken szeret? Mi dönti el, hogy reduktív, vagy fahordós bor készül az adott fajtából? - És bármit, ami még felmerül bennünk kérdésként az este folyamán...
Az este borsora:
1) Várszegi: Csabagyöngye 2018
2) Molnár: Gold Ezerjó 2017
3) Áts Károly:Tokaji Furmint 2016
4) Bogdán: Somlói Juhfark 2016
5) Borbély: Rózsakő 2017
6) Sabar: Kéknyelű 2017
7) Molnár: Gold Zenit 2017
8) Szőke: Irsai Olivér 2017
Helyszín: Borháló Fehérvár (Várkörút 1.)
A tanfolyam időpontja: 2018. november 16. (péntek) 20:00 óra
A részvételi díj: 5.900 Ft/fő - tartalmazza a borokat és a falatkákat
Jelentkezni e-mailben (fehervar@borhalo.com), telefonon (06-70/32-82-115) vagy személyesen az üzletben tudsz! :)
Esemény weboldala
Térkép
Cím: Székesfehérvár, Várkörút 1.
Programajánló
Máj 11. 09:00
Szep 14. 06:30
Máj 04. 09:00
Máj 04. 17:00
Ápr 10. 15:00
Ápr 02 – Ápr 30.
Jún 22. 09:00
Máj 17 – Máj 19.