Programkereső

Digitális Jövő Klub - 09.

Ingyenes
Tudod, hogy a jövő technikája már a küszöbön van és ezeket hamarosan mindenki használni fogja? Önműködő autók, szúnyogméretű drónok, távoperációs készülékek és nanorobotok… Akarsz ezekkel megismerkedni már most? Sok szeretettel várunk!

2018. Október 27-én a videószerkesztés lesz a téma ingyenes klubunkon, ahova 6-7-8. osztályos fiatalokat várunk. Előzetes regisztráció szükséges a digitalisjovoklub@gmail.com címen, vagy jelentkezési űrlapon keresztül.  

A digitális eszközök és szolgáltatások az életünk minden területén és mozzanatánál jelen vannak, legyen szó kommunikációról, oktatásról, egészségügyről, banki szolgáltatásról, energetikáról, környezetvédelemről, közlekedésről, biztonságról vagy akár szórakozásról.

Tudod, hogy a jövő technikája már a küszöbön van és ezeket hamarosan mindenki használni fogja? Önműködő autók, szúnyogméretű drónok, távoperációs készülékek és nanorobotok… Akarsz ezekkel megismerkedni már most?

Biztos Te is számos digitális eszközt használsz a napjaid során, de azt tudod, hogy mennyi minden van még, amiket használhatnál? Mire használod az okos telefonod és/vagy a tabletedet? Tudod, hogy mennyi mindenre tudnád még használni? Tudod, hogy milyen okos eszközök vannak még azon kívül, amiket ismersz? Tudod, hogy milyen hasznos app-ok vannak még, amikről még nem hallottál? Tudod, hogy kell képet és videót szerkeszteni telefonon? Szeretnéd ezt megtanulni, vagy jobban csinálni? Tudod, hogy milyen a Virtuális valóság VR szemüvegen keresztül? Tudod mitől okos egy okos otthon? Tudod, hogy te is könnyen építhetsz és programozhatsz érzékelőkkel felszerelt robotot? Ki szeretnéd próbálni?

A Digitális Jövő Klubban ezekről és még sok más érdekességről tudhatsz meg többet, próbálhatsz ki, építhetsz meg és közben jó társaságban lehetsz!

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kossuth 7