Programkereső

Csípő mobilizáló jóga foglalkozás - jóga alapok

A medence és a csípő nem megfelelő helyzete sok esetben okozhat háti, nyaki problémákat, kihat az egész gerincre. A helyesen mozgó, jól működő csípő így kiemelten fontos a helyes és egészséges testtartáshoz.

Közkívánatra! Újra, még több preventív rávezető gyakorlattal, fél-ászanával és pontos instrukciókkal, a jól mozgó csípőért!

A modern életmód következményei a sok ülés (széken, autóban) nagyban rontja a csípő mobilitását. A népszerű mozgásformák, mint a futás vagy a biciklizés is szinte csak egy irányban mozgatja a csípőt. Így a fentiek következtében a csípő mozgástartomány beszűkülhet és a csípő körüli izmok rövidülhetnek.

Miért fontos még a csípő mobilitása? A medence és a csípő nem megfelelő helyzete sok esetben okozhat háti, nyaki problémákat, kihat az egész gerincre, a térdekre és a bokákra is. A rossz tartás az egész test statikáját rontja és egyensúly vesztésre hajlamosít! A helyesen mozgó, jól működő csípő így kiemelten fontos az idősebb korosztálynak, a menopauza idején, mikor nő a csontritkulás kockázata.
A csípő kopás mellett sok egyéb probléma is okozhat csípő tájéki fájdalmat:
-csontritkulás
-piriformis szindróma
-feszes csípőhorpasz izom

A csípő mobilizáló foglalkozáson kifejezetten a "combcsont mozgására a csípőben"-re fókuszálva végzünk kiegészítő, rávezető gyakorlatokat, ászánákat. 

Az oktató: Nagy Gábor Jógarádzsa díjas MJSZ minősített jógaoktató, mozgásterapeuta

a foglalkozás ára: 2000,-

Ha jönnél, kérlek jelentkezz be!
Jelentkezés: 
Nagy Gábor 06/20/9175-865, nagygaborimre@gmail.com

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zámoly u. 59.