Programkereső

Awakening 2018 ☛ Rebels ★ Basemen



The Rebels:
A zenekar 2009-ben alakult Székesfehérváron Nagy Gergely (ének), Sárközi Péter (gitár), Hufnágel Gábor (gitár), Velecz László (basszusgitár) és Bujdosó János (dob) egymásra találásából. A csapat jelenleg a második EP-jén dolgozik, Drótos Gábor (Gutted, Leander Kills) közreműködésével. Töretlenül törnek előre a koncert-szcénában és egyre sűrűbben találkozhattok velük az ország számos színpadán.
Hallgass bele ☛ http://rebelshungary.bandcamp.com/

Basemen Zenekar:
A BASEMEN zenekar 2015-ben alakult Székesfehérváron, Megyeri István (dob) és Peske Ákos (szólógitár) véletlen találkozásának köszönhetően. Az azóta eltelt idő rendkívül eseménydúsra sikeredett, a két alapító tagon kívül mindenki kicserélődött, a banda tagjai még Sipos Levente (ének), Poscher Patrik (basszusgitár), Blazsúr Dávid (ritmusgitár).
Kezdetben feldolgozásokat játszottunk elsősorban a magunk szórakoztatására. Egy helyi klubnak, és más zenekaroknak köszönhetően egyre több felkérést kaptunk, melyeket mindig szívesen fogadtunk. Stílusunk a dallamos rockzene, de azért szeretjük ha sűrűen kell gitárjainkat újrahúrozni

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fürdősor 1.