Programkereső

Menő jövő

Ingyenes
A városlakók egészségének megőrzése, a környezet védelme fontos Székesfehérvár önkormányzata számára, ezért is szervezik meg az Európai Mobilitási Hét nyitányaként az Elektromos járművek napját.

A 21. század technikai fejlődése számos, eddig ismeretlen lehetőséget kínál minden területen, így az iparban, az autógyártás területén is, ahol az utóbbi években egyre nagyobb teret kap az elektromos járművek fejlesztése. Egyre többen tartják fontosnak, hogy ezen a módon is visszaszorítsák a levegőszennyezést. Érthető módon tehát az elektromos közlekedés a jövő egyik kulcsfontosságú területe.

A székesfehérvári önkormányzat ezért is szervezi az Elektromos autók napját, hogy ezen a módon is népszerűsítse ezt a lehetőséget. A szeptember 15-én, szombaton 13 órától 19 óráig tartó programon az érdeklődők a kiállítók segítségével megismerkedhetnek a jelenleg elérhető járművek kínálatával, a szakemberektől mindent megtudhatnak az autók különböző típusairól, jellemző tulajdonságairól. A szervezők ígérete szerint arra is lesz lehetőség, hogy kipróbáljanak egyes modelleket.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Várkörút