Programkereső

Élet-Mozaik

Ingyenes
Az önfejlesztés útján coaching módszerekkel 12 alkalomból álló interaktív foglalkozás-sorozat

Gaál Zita és Mezei László minősített coachok és trénerek vezetésével

1. Foglalkozás – Önismereti program

Időpont: 2018. június 25. 18:00-20:00

Helyszín: Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtára

Kérjük, jelezd részvételi szándékodat a könyvtárban!

A részvétel ingyenes.

 

 

Ismerd meg önmagad!

Az önfejlesztés útján coaching módszerekkel címmel Széna téri Tagkönyvtárunkban 12 alkalomból álló interaktív foglalkozás-sorozat indul Gaál Zita és Mezei László minősített coachok és trénerek vezetésével.

A tréning során az élet egy-egy „mozaikját” járják körbe. Lehetőség lesz arra, hogy minőségi énidőt biztosítsanak maguknak a résztvevők és coaching eszközök segítségével új perspektivából nézzenek magukra.

Az egy évig tartó, havonta jelentkező sorozatunk első estje önismereti programot kínál június 25-én, 18-tól 20 óráig. A foglalkozás hozzájárulhat ahhoz, hogy a résztvevők jobban megismerjék önmagukat, megtalálják tetteik mozgatórugóit, beazonosítsák, felfedezzék értékeiket, kövessék vágyaikat, meghatározzák céljaikat.

A coaching személyes, segítő, fejlesztő tevékenység. Az egyedi képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést a megtorpanásokon, elakadásokon, hozzájárulva a problémák megoldásához. Célja az egészséges, de bizonyos nehézségekkel küzdő vagy akár csak önmagukat egyes területeken fejleszteni kívánó embereknek, szervezeteknek való segítségnyújtás.

 

 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Széna tér 16.