Programkereső

Éjjeli Kutyás Túra

Ingyenes
Találkozó az Alba Plázával szembeni murvás parkolóban lesz este 8 órakor.

3-4 fős csapatok lesznek. Szabadon választhatjátok ki, kivel szeretnétek egy csapatban lenni. A túra elején a csapatok kapnak egy instrukciós lapot, amin a túraútvonal és a teljesítéséhez szükséges utasítások lesznek.
A túra útvonal 5 állomásból fog állni. Ezeken az állomásokon vers részleteket rejtettünk el, amit Nektek kell megtalálnotok. Az állomásokon összegyűjtött vers részleteket a túra végéig kell a megfelelő sorrendbe tenni, hogy az eredeti verset kapjuk meg. Ezen kívül találtok majd az instrukciós lapon 5 db kifejezést, amivel saját verset kell írnotok, amiben a saját kutyáitok nevének is szerepelnie kell.
A túra végén a csapatoknak az utolsó vers részletért a K-9 kutyaiskola területén egy záró feladatot kell elvégezniük a kutyáikkal együtt, majd ez után egy szalonnasütés keretei belül meghallgatjuk a helyes sorrendbe rakott verseket valamin a saját készítésű verseket is, amiket közösen pontozni fogunk.


A legjobban teljesítő csapat nyereményben részesül.


A túrán való részvétel jelentkezéshez kötött. A jelentkezést megtehetitek személyesek a K-9 Kutyaiskolában, vagy a k9.szekesfehervar@gmail.com email címen.

A jelentkezési határidő 2018.06.23 szombat.


A túrán való részvétel ingyenes!


Várunk mindenkit szeretettel!

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Alba Plázával szembeni murvás parkoló