Programkereső

Itt a nyár! - Startup Meetup

Immáron negyedszer találkoznak a fehérvári startupperek és érdeklődők, hogy tapasztalatot cseréljenek, kérdéseikre választ találjanak.

=== Gyakran Ismételt Kérdések ===

K: Mi a különbség egy vállalkozás és egy startup között?
V: A startup egy különleges típusú vállalkozás, aminek az egyediségét az órási növekedési potenciál adja, amivel megfelelő feltételek esetén a világpiacon való megjelenés is elérhető.

K: Akkor is érdemes eljönnöm, ha nekem nem startupom van?
V: Igen, mindenképpen, hiszen a startupokkal kapcsolatos tanácsokat, ötleteket szinte minden más típusú vállalkozások is tudják hasznosítani.

K: Érdemes részt vennem az eseményen, ha nekem egyáltalán nincsen vállalkozásom még?
V: Igen, akkor is érdemes eljönnöd, mert érdekes emberekkel fogsz találkozni, és garantáljuk, hogy motiváltabban mész majd haza, mint ahogy érkeztél.

K: Mi az a meetup? Mire számítsak?
V: A meetup gyakorlatilag egy találkozó, ahol van egy érdekes előadás, utána pedig kötetlen beszélgetés az előadóval és a többi résztvevővel.

K: Mi az INPUT program?
V: Egy komplex kezdeményezés, melyet a startup ökoszisztéma szereplőit jól ismerő szakértői csapat állított össze és koordinál a startupok felkutatásától egészen az első nemzetközi szereplésükig, sőt még azon túlmenően is.

K: Mi az KONNEKTOR közösségi iroda?
V: Székesfehérvár első közösségi (coworking) irodája, aminek két célja van: rugalmas és kedvező árú irodahasználati szolgáltatásokat nyújtani, illetve összefogni a vállalkozás és munka világának fehérvári szereplőit és csoportjait, segíteni és támogatni őket, hogy végül ezek a közösségek önálló életre kelhessenek.

=== Jelentkezés ===

Részvételi díj nincsen. 
Az esemény az INPUT program és a KONNEKTOR közösségi iroda közös szervezése.

A programra előzetes jelentkezés szükséges, kattints ide.
 

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Vörösmarty tér 1.