Programkereső

Nem vagy egyedül! - Autoimmun ismerkedés

Ingyenes
Első alkalommal kerül megrendezésre a blog Nem vagy egyedül! napja, melynek célja a tapasztalatcsere, ismerkedés, ismeretszerzés, az autoimmun beteg közösség összefogása településszinten, igény alapján.

Szeretném, ha ez az esemény családias hangulatban telne, a helyszín is ez alapján került felkutatásra. Komolyságát tompítva egy - két programmal igyekszem színesebbé tenni az együtt töltött időt, részleteket később árulok el, illetve folyamatosan közlök itt, az eseményben.

FONTOS! 
A helyszínhez alkalmazkodunk, így a teremben utcai cipőben tartózkodni tilos, ehhez belső használatú papucsok fognak mindenki rendelkezésére állni. A létszámot illetően a hangulat megtartása, és a helyszín figyelembevételével korlátoznom kell, ami MAXIMUM 30 FŐ!

Fentiekre tekintettel feliratkozás jelleggel működik a részvétel, aki biztosan elszeretne jönni az "ott leszek" gombra kattintás mellett tud regisztrálni.

Arra kérek mindenkit, hogy ha közbejön valami, és mégsem tudtok részt venni, jelezzétek időben (maximum egy nappal előtte), ugyanis ezáltal lehetőséget adtok annak, aki a létszámstop miatt nem fért volna be, vagy családtagjával szeretett volna eljönni.

Ez még semmi! Az együtt töltött időt színesebbé a Josuti - titán és acél ékszerek teszi majd, akik egyedi ékszerek készítését vállalják, titán és nemesacélból. Sőt, nem csak részt vesznek velünk az eseményen, hanem lehetőség lesz vásárolni is az általuk készített ékszerekből! 

A rendezvényt különféle témában, előadások tarkítják majd, ami mellett természetesen kötetlen ismerkedésre, beszélgetésre is szeretnék időt szánni.

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Palotai út 25.