Programkereső

Counter Clockwise, Tündérvese, thehandsomepriest, AZE N #

Június harmadik szombatján a helyetek itt lesz a tipródóban! Egyszeri és megismételhetetlen válogatással jelentkezünk, amiért érdemes lesz a mosh pitben véresre dörgölni az orrodat!

Itt lesz az ismertség kötélhágcsóján felfelé csörtető budapesti skatepunk banda a Counter Clockwise. Akik 1: biztos bemutatják nekünk az új nagy lemezük, a Látszatfoltok dalait. 2: ráébresztenek, hogy a soha többé nem iszom = nem a fszt nem! 
Facebook


Az este beépíthetetlen tagja a Tündérvese. Aki meghatározza milyen műfajban csorog a pesti négyes az meg is érdemli a stigmatizációt! Nem, ezt nem lehet csak úgy leírni. Egy hatás kavalkád van a stoner-től kezdve a keleti zenéken keresztül a system of a downig minden. Meg fog venni téged! 
Facebook


thehandsomepriest. A győri jóképű lelkész srácok, irtó gyors tukatukás hardcore punkot tolnak. 2016-ban hozták a legutóbbi három számos kislemezüket Birka címmel, de te tuti nem úgy fogsz állni az előadásuk alatt. 
Facebook


A helyi szupport a jól ismert AZE N. Akiktől mégis mi a fenét várhatsz most? Természetesen hardcore sót! Szokásos fröcsögő verejtékkel, harántterpeszállással a színpad előtt, szakállas emberekkel a színpadon és önkivületben iszod a dara, dara, sláger, sláger örökkombót.
https://www.facebook.com/azenband/
https://azen.bandcamp.com/

Jóri Feriék a Ferdinad Roscoe-val meg bekéredzkedtek a buliba, hogy teszteljék a műsorukat mielőtt a meghódítják Európát. Most erre mondjál nemet. Meg a Jóri Ferinek?!
https://www.facebook.com/ferdinandroscoe/
https://www.reverbnation.com/ferdinandroscoe

Belépő 1000.-

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Hosszúsétatér 1.