Programkereső

Cirkusz - KA akusztik koncert

Ingyenes
Cirkusz-KA - Álom-Világzene Saját dalok fádó-, bossa-nova-, sanzon-, tangó-, flamenco-, magyar népdal elemivel, a jazz eszköztárával.

„Egyszerre költői és álomszerű” - Spilák Klára, Fidelio

„Cirkusz-Ka muzsikája szembecsukós, utazós zene, amely akár egy helyben is elrepíthet a megszokás kikötőiből, a képzelet tükörré simult tengerein túlra…” - Papp Máté, Kortárs Online

-----------
Szlávics Anna és Rock Tamás szerzőpáros saját dalaik előadására alapítják a Cirkusz-KA zenekart. 2009-től az akusztikus etno-jazz formáció magyar nyelvű dalaival rendszeresen járja Európa nagyvárosait, de a messzibb vidékekre is elviszik egyéni hangulatú „álom-világzenéjüket”.

Első nagylemezük 2011-es megjelenésétől, majd minden évben új felvételekkel jelentkeznek. Két kis- és három nagylemezük után újabb öt dalt számláló albumukat mutatják be 2017 januárjában az OPUS Jazz Club színpadán. Szakmai elismerések itthon és külföldön. „Tavak és tengerek” című lemezük nyitó-dala dobogós lett az angol Worldmusic Network világzenei dalversenyén, a zsűriben többek között a Songlines Magazin és BBC Rádió zenei szerkesztőivel.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zichy liget