Programkereső

Nőnek lenni jó! - workshop

A mai világban jelentősen megváltozott a nők szerepe, amihez nagyon nehéz alkalmazkodni. Szerencsére sohasem késő megtalálni nőként a harmóniát a világgal, a férfiakkal és legfőképpen saját magunkkal.

Májusi workshop aranyat ér! 

A mai világban jelentősen megváltozott a nők szerepe, amihez nagyon nehéz alkalmazkodni és megfelelni. Sajnos kezdjük elveszteni azokat a misztikus és mély gyökereket, amelyek a saját női szerepeink megélésében segítenek bennünket. 
De szerencsére sohasem késő visszatalálni Önmagunkhoz és megtalálni nőként a harmóniát a világgal, a férfiakkal és legfőképpen saját magunkkal. 

Tematika: 
- Mit mutat a numerológiai képlet? 
Minden résztvevő pár mondatos személyes elemzést kap, hogy a születési képlete alapján milyen női szerepben tud igazán kiteljesedni és mely szerepek szorulnak háttérbe. 
- Nőiség megélése a gyakorlatban
A gyakorlatok során megtapasztaljuk a női erőt, valamint megnézzük a sérült női szerepeinket és megvizsgáljuk, hogy mire van szükség ahhoz, hogy a női lét minden apró örömét élvezni tudjuk. 
- Nőnek lenni a hétköznapokban
A workshop végén olyan, minden nap használható technikákat fogok átadni, amelyek segíteni fognak abban, hogy a workshop után is mindenki tovább tudja bontogatni a saját nőiségét/nőiességét. 

A workshop díja: 4000 Ft 

A helyek száma korlátozott, ezért a részvétel előzetes jelentkezéshez kötött.

További információ: tanacsadas@farkasjulia.hu

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zámoly u. 59.