Programkereső

The Royal Freak Out, Apey, Dungaree koncet a Petőfi Kultúrtanszéken

Ingyenes
A lazára vett tavasz legütősebb buliját nyomja május 26-án a fehérvári Petőfi Kultúrtanszék színpadán a The Royal Freak Out. A nagylemezükre készülő srácok a szegedi Dungaree és Apey társaságában nyomják a rockot!

Nyár előtti hangos buli: a The Royal Freak Out egy színpadon Apeyval és a Dungareevel

A lazára vett tavasz legütősebb buliját nyomja május 26-án a fehérvári Petőfi Kultúrtanszék színpadán a The Royal Freak Out. A nagylemezükre készülő srácok a szegedi Dungaree és Apey társaságában nyomják a hangos rockkot! Izgalmas hármas lesz!

Lazára vette a tavaszt a The Royal Freak Out, ugyanis két EP után most az első nagylemezük anyagán dolgoznak, így visszavettek a koncertezésből is egy kicsit. Ám a felgyűlő energiákat nem is lehetne jobban levezetni, mint a szegedi stoner rock-ban utazó Dungaree-vel közösen, akik épp a napokban rögzítik új lemezüket Londonban a Grammy díjas producerrel, Liam Watsonnal. A két zúzós banda vendége Apey lesz, aki ezúttal nem az Apey & the Pea, sem a Trillion, de még csak nem is a Grand Mexican Warlock képviseletében, hanem saját szólódalaival érkezik a Petőfi Kultúrtanszék színpadára.

A The Royal Freak Out srácai tartogatnak néhány meglepetést az estére, várhatóan az új dalok közül is hoznak néhányat. Az új lemezük Sohajda Petinél (Standing Waves Studió + Shapat Terror) készül majd és októberben fog megjelenni, néhány szexi videóval és egy erős videoklippel együtt.

A koncert facebook eseménye

The Royal Freak Out fb

The Royal Freak Out YT

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Arany János utca 22.