Programkereső

Éneklő Ifjúság Fejér Megyében 2018.

Ingyenes
A Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége – KÓTA Ifjúsági és Zenepedagógiai Szakbizottságának felhívása alapján a Fejér Megyei Művelődési Központ Éneklő Ifjúság hangversenyeket rendez Fejér megyei általános és középiskolai tanulók részére. A verseny során szakmai zsűri választja ki a régió legjobb ifjúsági kórusát.

A 2017/2018-os évadban a KÓTA ismét megrendezi az Éneklő Ifjúság hangversenyein a minősítéseket. Az iskolai énektanítás és a karének helyzete az elmúlt években változott, ebből adódóan a minősítés rendszere is bizonyos mértékben átalakult.

A jelentkezők szíves figyelmébe ajánljuk a B kategóriát, amely lehetőséget nyújt arra, hogy a nehezebb körülmények között működő kórusok is minősülhessenek.

 A minősítés önkéntes. Azok a kórusok, amelyek nem kérnek minősítést, „Eredményesen Szerepelt” oklevelet kapnak az aktuális évi Éneklő Ifjúság Hangverseny alkalmából.

Természetesen a zsűri szakmai tanácsokkal ebben az esetben is segíti munkájukat. Ezt az értékelést a jelentkezési lap hátoldalán rögzítik ugyanúgy, mint a minősültek esetében.

 

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Malom utca 6.