Programkereső

Stubborn / Orion Dawn / Headstock / Wishes / BATD

A Stubborn és a Wishes turnéjának, valamint az Orion Dawn és a Headstock dupla lemezbemutató turnéjának találkozása Székesfehérváron a Nyolcas Műhelyben!

Stubborn
Youtube
A Stubborn 2008-ban alakult, de igazán aktív létezése 2010-től számolható.
Önmagukat Chaotic hardcore zenekarként aposztrofálják, zenéjük vegyíti a metalcore, hardcore elemeket, fogós/húzós riffekkel.
Megjelentettek 3 EP-t, valamint egy nagylemezt (The ache of love) új nagylemezük 2018 elején jelenik meg (Let's start a fire címmel) .
Az ország szinte összes klubjában megfordultak már, valamint maguk mögött tudhatnak két EU, -és egy Balkán turnét.
A zenekar igazi ereje élőben mutatkozik meg, ugyanis igazán őrült/energikus bulikat nyomnak, ezért nem meglepő az sem, ha koncert közben egy-egy tagot a közönség soraiban, vagy épp egy hangfalat megmászva láthatsz.

ORION DAWN
Youtube
A hamarosan megjelenő ’Poles Apart’ az Orion Dawn zenekar második nagylemeze, amely a 2012-es 'The Future Memorials" első nagylemezt, a 2014-es 'Refuge' dualt, a 2015-ös 'III/II' EP-t, illetve a nemrég debütált 'Feel' singlet követi. Az LP a zenekar borús és önfeledt momentumainak különleges egyvelegét mutatja be, amely egyben a zenekar legőszintébb, fájdalommal és mámorral egyaránt felvértezett kiadványa. A pörgős és lélekbehasító új számok mellett régebbi dalok is felcsendülnek majd. 

Headstock
Youtube
A Headstock a most megjelent nagylemezüket utaztatja meg, ami az 'Évgyűrűk' címet kapta. Az album az utóbbi 4 évben singleként megjelent dalokat rendezi egy csokorba és ezzel helyezi más megvilágításba a számokat. A zenekar számára mérföldkő a lemez kiadása, mivel ez az első nagylemezük és összefoglalja eddigi munkásságukat. Figyelem: A lemez keserédes dalai nyomokban tartalmazhatnak szalámis pizzát illetve napsütést is.

WISHES
Youtube
Hardcore/punk Budapest 

ʙᴇʀʀɪʟᴏᴏᴍ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ᴅᴏᴏᴍ
Youtube

A szólóprojektként indult budapesti zenész társulat, a Berriloom and the Doom kezdetben a klasszikus énekes-dalszerzői struktúrát a shoegaze és a nyers elektronika fel-feltörő zajával vegyítette, mellyel felkerült a Stenk és a beehype év végi listáira. A tavaly a 90-es évek grunge és midwest emo zenéjét idéző power pop/math rock trióként tért vissza és készen áll a mulatozásra.

Kapunyitás: 19:00
Kezdés: 20:00

Belépő: 1500 Ft

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Hosszúsétatér 1.