Programkereső

Fehérvári Utazás Kiállítás

Ingyenes
Idén immár 6. alkalommal várjuk a látogatókat számos érdekes, ismert vagy még fel nem fedezett turista célponttal, ötletekkel, akciókkal. A zárónapon tombolával. A belépés ingyenes.

Különleges ajánlatok és értékes ajándékok várnak a 6. Székesfehérvári Utazás és Szabadidő Kiállításon!

2018-ban Székesfehérváron immár 6. alkalommal kerül megrendezésre a nagysikerű Utazás és Szabadidő Kiállítást március 24-25-én a Hiemer-házban. A résztvevő kiállítók számos érdekes turista célponttal, ötletekkel, alkalmi akciókkal és izgalmas programokkal várják a látogatókat.

A tavalyi évhez hasonlóan a belépés idén is ingyenes, a kiállítók mindkét nap 10 és 17 óra között várják az utazás és aktív kikapcsolódás iránt érdeklődőket. A szervezők standjukon exkluzív meglepetéssel készülnek: ingyenes tombolával (mellyel a rendezvény végén értékes ajándékokat nyerhetnek a megjelentek) és a Hetedhét Játékmúzeumba való díjmentes belépővel kedveskednek majd.

Az eseményen a fehérvári kiállítók mellett más hazai utazási irodák és szabadidős tevékenységet kínáló szolgáltatók is képviseltetik magukat, kifejezetten erre az alkalomra szabott ajánlataikkal. Kiemelt díszvendégként - a magyarországi piacvezető kulturális körutazás szervező utazási irodája - a Fehérvár Travel, és a Balatonfenyvesi Turisztikai Egyesület lesz jelen, akik rendkívül gazdag programajánlataikkal várják az érdeklődőket.
A családdal érkezők lebilincselő gyerekprogramokra számíthatnak, mely keretében a székesfehérvári Koronás Park egyedülálló interaktív gyereksarokkal várja a szüleikkel tartó aprónépet. Szombaton 11 óra 30 perctől a mágikus és mulatságos Edu-show szórakoztatja bűvészmutatványaival a kisebbeket.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Oskola utca 2-4.

Programajánló


Nov 23 – Szep 22.

Mentett értékek

Jún 07 – Jún 10.

Pünkösdi Virágálom

Már 01 – Már 30.

Fotókiállítás

Feb 21 – Már 14.

Hordozható azilum

Feb 12 – Már 09.

Kiállítás