Programkereső

Basshall Hiphop Special w. Dj Gozth✭Dorka

✭BASSHALL HIPHOP SPECIAL✭2018.01.20.✭

Ide jövünk, oda BASSunk...most jöjjön ami még nem volt! A BASSHALL keretein belül a hazai hip-hop szcénát kísérő és akár egymagában is megtestesítő Dj Gozth lép porondra aki a legnagyobb rap, grime, trap és r'n'b zenékkel akaszt majd gyomorba...persze kompromisszumok nélkül!

✭✭✭DJ GOZTH✭✭✭

Az 1987-es ajkai születésű Nagy Zsolt - akit DJ Gozth-ként (a.k.a. ghost) ismert meg Magyarország - 2005 óta foglalkozik a zenéléssel. A nagy áttörés 2009-ben következett be számára, amikor Budapestre költözött. Ebben az évben "Az év RnB/HipHop felfedezettje" lett, majd a 2010-es hiphop.hu Díjatadó gálán is jelőlték, szintén, mint "Év felfedezettje". 2011 óta az ország egyik legkedveltebb rap csapatának: a Hősöknek a hivatalos lemezlovasa.
2016-ban az a megtiszteltetés érte, hogy Ő nyitotta meg a 10. jubileumi Balaton Sound-ot Macklemore előtt a nagyszínpadon, de nem ez az első, hogy más amerikai fellépő warm up dj-je lehetett, hiszen játszott Nas, Lloyd Banks (G-Unit), M.O.P., valamint Xzibit, B-Real (Cypress Hill) és Demrick álltal alkotott Serial Killers előtt.
A több mint 10 év alatt rengeteg hazai club/fesztivál/rendezvény van a háta mögött, de játszott már Londonban, Münchenben, Horvátországban, Franciaországban, Ausztriában, Szlovákiában, Ukrajnában, Szerbiában és Romániában is. Ezek összességében az egyik legnépszerűbb HipHop/RnB/Trap lemezlovas az országban.

✭✭DORKA✭✭

Felvezetésként pedig fogadjátok nagy "Ott leszek"-kel Székesfehérvár hirhedt ShakeAss guruját DORKA-t, aki már majdnem két évtizede kirázza az italunkból a buborékokat, mert engedjük...és szeretjük! Rap és R'n'B klasszikusok, kifejezetten pávázásra és párválasztásra hangszerelve! Ez szexi lesz!

✭ELF // EMBYRO✭

Bemutatni kár is lenne őket, ha ráztad már a fehérvári éjszakában a csípődet! A BASSHALL két házigazdája, megtöri az est hip-hop-os menetét, hogy valami igazán ugribugri kavalkádot rittyentsenek a talpad alá...vagy az alá amin éppen ugrálsz!

//LINE UP//
✭DJ GOZTH✭
✭DORKA✭
✭ELF // EMBYRO (Afterset)✭


Jegyár:
//// Elővét: 1000 Ft (Petőfi Kultúrtanszék)
////// Helyszín: 1200 Ft

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Arany János utca 22.