Programkereső

Dharma, Arkhē, Saturday Overnight # Nyolcas Műhely

2018-as évünk első szombatján hosszabb kihagyás után újra színpadunkon a Saturday Overnight a Dharma és az Arkhē társaságában! Remek este, remek zenekarokkal, várunk mindenkit!

Az elektro / indusztriál hatásokkal kevert metált játszó Dharma idén már tizedik éve létezik. Jelenlegi felállásuk első albuma 2012-ben jelent meg Dharmageddon címmel, majd 2015-ben egy EP-t adtak ki, a tíz dalt tartalmazó új lemez pedig 2018 februárjában érkezik a Hammer Records gondozásában, a HammerWorld mellékleteként. A koncerten erről az anyagról is eljátszanak már néhány dalt, úgyhogy aki szeretne újdonságot hallani a zenekartól, semmiképp ne hagyja ki őket!
Az experimentális, eklektikus zenét jásztó Arkhē egyedi látványvilágú vetítésekkel kísért élő fellépései mindig eseményszámba mennek, már csak azért is, mert a zenekar, amely eredetileg a Sear Bliss frontembereként is ismert Nagy András szólóprojektjeként indult, nem koncertezik túl gyakran. Az Arkhé néhány napja nyilvánosan meghallgatóvá tette Λ című debütáló albumát, így aki még nem hallotta volna a tavaly megjelent lemez dalait, most pótolhatja a lemaradást, hogy a koncerten már ismerősként köszönjenek vissza a metálos, indusztriális, elektronikus stílusjegyeket vegyítő dalok. A zenekar a tervek szerint tavasszal kezdi majd az új számok írását. 
A fehérvári, hard rockot játszó Saturday Overnight jelenlegi felállása 2015 óta zenél együtt. Első megjelenésük egy EP volt, mely a 40% Perfection címet viselte, majd 2017 februárjában megjelent első albumuk, a Dramatic Break. Akusztikus koncertjükkel 3 éve rendszeres fellépők a Sziget fesztiválon

21:00 Saturday Overnight https://www.facebook.com/saturdayovernight
22:00 Arkhē https://www.facebook.com/arkhehungary
23:00 Dharma https://www.facebook.com/dharmaofficial

Kapunyitás: 20:00
Belépő: 1.000 HUF

A koncertek után PAJTA after kifulladásig!!!

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Hosszúsétatér 1.