Programkereső

A Székesfehérvári Diáktanács Jótékonysági estje

Ingyenes
Jótékonysági est a gyerekotthon javára, a székesfehérvári Diáktanács szervezésében, tehetséges fehérvári fiatalok közreműködésével. Az estre érkezők a belépőként hozott tábla csokoládéval, vagy ifjúsági könyvvel támogathatják az otthon lakóit.

Adományozás- Jótékonysági Est- 2017. december 19-én, 17.00 órai kezdettel, a Hiemer-ház Báltermében

A Székesfehérvári Diáktanács Karácsony előtt hagyományosan jótékonysági gyűjtést rendez. Kérjük az iskolákon keresztül várjuk a  a diákok által ,,kinőtt” hibátlan állapotú játékokat, könyveket a székesfehérvári gyermekotthon lakói és más rászoruló gyermekek számára. Az iskolákban összegyűlt adományokat az iskolák diáktanácstagjai segítenek eljuttatni a Székesfehérvári Diáktanács Pinceklubjába. Az összegyűlt adományok december 19-én a Székesfehérvári Diáktanács Jótékonysági Estjén kerülnek átadásra.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt Jótékonysági Estünkre, melyre a Székesfehérvári Diáktanács, tehetséges fehérvári fiatalok közreműködésével, színvonalas műsorral készül. Az estre a belépő egy tábla csokoládé, vagy valamilyen édesség, házi sütemény, vagy ifjúsági könyv, melyet szintén a gyermekotthon lakóinak adunk át az adományokkal együtt. 

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Oskola utca 2-4