Programkereső

Csajos est

Október 25-én, szerdán 18 órakor folytatódik a Csajos estek sorozata a Barátság moziban: a filmvetítéssel egybekötött beszélgetés témája ezúttal a boldogság titka lesz. Meghívott vendégünk Varga Emese, a Stylemagazin újságírója, a beszélgetés után A boldogság titka című argentin-brazil romantikus vígjátékot vetítjük.

Az est témája a 21. században való boldogságkeresés, ezen belül a kapcsolataink milyensége, hogyan legyünk önmagunk, hogyan éljük meg a jelen boldogságát. Az interaktív esten Varga Emese, a Stylemagazin újságírója a közönség bevonásával keresi a választ arra, hogyan találjuk meg a jelenben is a pillanatnyi örömöt, mi a sikeres nő boldogságának titka. Szó esik az önbecsülésről, az önbizalomról, arról, hogy miként legyünk önmagunk – ezeket ismert emberek példáján keresztül mutatja be az est előadója.

 

A boldogság titka

feliratos, argentin-brazil romantikus vígjáték
Santiago és Eugenio kapcsolata több egyszerű barátságnál. A két férfi évtizedek óta üzlettársi viszonyban van: mindent együtt csinálnak, szavak nélkül is megértik egymást, és örömben-bánatban mindig ott vannak egymásnak. Amikor egy napon Eugenio nyom nélkül eltűnik, Santiago Laurával, Eugenio feleségével együtt indul a keresésére. Útjuk során azonban nem egy megdöbbentő fordulattal szembesülnek, és rádöbbennek, hogy néha az álmok fontosabbak, mint a régen tett és azóta kiüresedett ígéretek.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Programajánló


Ápr 02. 17:30

Téli szünet

Máj 11. 16:00

Macskák a múzeumban

Ápr 09. 17:30

Tökéletes napok

Máj 06. 17:45

Végtelen rozsmezők

Máj 10. 17:30

A róka

Ápr 13. 17:45

Artúr, a király