Programkereső

Bekapcsoló - önbizalom erősítő workshop

A laptopokat ki lehet kapcsolni, alvó állapotba tenni és létezik takarékos üzemmód. Így van ez az embernél is. Te milyen állapotban vagy? A változás alapja az önmagunkba vetett hit. Ha el tudjuk hinni, hogy képesek vagyunk valamire, az már fél siker.

A különbség a között, amit megteszünk és amire képesek lennénk, megváltoztathatná a világot.
Mahatma Gandhi

A laptopokat, telefonokat ki lehet kapcsolni, lehet alvó állapotba tenni és létezik takarékos üzemmód is. Valahogy így van ez az embereknél is. Te most milyen állapotban vagy?

Az önbizalom egy nagyon különleges téma. Véleményem szerint minden változás alapja a saját magunkba vetett hit. Ha el tudjuk hinni, hogy képesek vagyunk valamire, az már fél siker.

Nem kívülről kell várni az elismerést, segítséget, támogatást. Higgy magadban és bízz a képességeidben! Így minden sokkal könyebb lesz.

Tematika:
- Mit mutat a numerológiai képlet?
Minden résztvevő pár mondatos személyes, önibzalom növelő üzeneteket kap a képlete alapján.
- Önbizalom a gyakorlatban
A gyakorlatok során dolgozni fogunk a saját magaddal kapcsolatos kétségeiden, félelmeiden, valamint erősíteni fogjuk az önbizalmadat és az önbecsülésedet.
- Önbizalom a hétköznapokban
A workshop végén olyan, minden nap használható technikákat fogok átadni, amelyek segíteni fognak abban, hogy tovább haladj az önbizalom építés izgalmas útján és hinni tudj magadban.

A workshop díja: 4000 Ft

A helyek száma korlátozott, ezért a részvétel előzetes jelentkezéshez kötött.
Jelentkezés: https://goo.gl/forms/IpFytJvsfju8F0mu2

További információ: tanacsadas@farkasjulia.hu

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zámoly u. 59.