Programkereső

Basshole 01. w. Dublic



BASSHOLE vol.1 w. DUBLIC

/ Itt is az első eset ami a Basshole táján megeshet! A két házigazda Elf és Embryo szezonnyitó gyanánt vendégül hívta a méltán hírhedt DUBLIC párost, akik egy falatnyit nem fognak piromkodni, a basszus és ritmus eszközével, mert a cél az agyelhagyás és arcletépés szigorúan pacifista felfogásban!

// DUBLIC// nextlevel //
Sokoldalú, változatos zenei ízlés, stíluskavalkád jellemzi a Dublic zenei világát, amelyet leginkább a hiphop, dubstep, electro house, funk, grime és breaks gyökerei táplálnak, de szettjeikben mindig megjelennek az éppen legaktuálisabb zenei stílusok is, legyen szó riddimről, trap-ről vagy bass house-ról akár.

A Dublic ikrek DJ Palotai Jövőzene című legendás Tilos Rádiós műsorában nevelkedtek. Az elmúlt 10 év során rendszeresen felléptek Rewind, Thrasher, Kollektiva, Ninjabreakz, Future Music, FeelGood, Next Level, Bladerunnaz szervezésű partikon és megfordultak Budapest legnagyobb klubjaiban is, az Akváriumban, a Barba Negrában, a Dürerben, vagy éppen az A38 Hajón. Az elmúlt években szinte az összes jelentős magyar nagyvárosban jártak headliner-ként, csakúgy, mint a legnagyobb hazai és közép-kelet európai fesztiválokon: Sziget, VOLT, Balaton Sound, Electric Castle, Strand, EFOTT stb.

Jelenleg állandó fellépők a budapesti Next Level bulisorozaton, amely Budapest mellett már vidéki nagyvárosokban is gyakran megjelenik és a honi basszus szcéna egyik legmeghatározóbb közössége.
Eddigi pályafutásuk során olyan nemzetközi nevekkel játszottak már együtt, mint Marshmello, Flume, Jauz, Dillon Francis, Carnage, a Knife Party, Baauer, a Flosstradamus, a Yellow Claw, Troyboi, Wiwek, Hucci, Feed Me, a Foreign Beggars, Flux Pavilion, Borgore, a Zeds Dead, a Stanton Warriors, Krafty Kuts, Dub FX stb.

Még több infó itt:
www.facebook.com/dublicmusic
www.soundcloud.com/dublic
www.twitter.com/dublic

instagram: dublicgergo, dublicgabo
-----------------------------------------------------------------------------
Kapunyitás: 21:00
Limit: 300 Fő
Jegyek:
Elővételben: 1200 HUF
(Fezen Port - Petőfi Kultúrtanszék Arany János u.22)
Helyszínen: 1500 HUF

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Arany János utca 22.