Programkereső

Együtt a boldogabb iskolákért!

Ingyenes
A Partners Hungary Alapítvány és a Békés Iskolák szakmai csapata négyalkalmas, ingyenes, interaktív rendezvénysorozatot indít iskolai agresszió-konfliktusok-zaklatás/bántalmazás témakörben. Célunk egy olyan támogató és megtartó, szakmai közösségi hálózat elindítása, amely az említett iskolai jelenségek megelőzésének és hatékony kezelésének alapja lehet.

Rendezvényeink során a résztvevőkkel közösen az alábbi kérdéseket járjuk körbe:

Hogyan hozhatunk létre közös tudásbázist és jól működő kommunikációs csatornákat az agresszió- konfliktusok-zaklatás/bántalmazás jelenségeivel kapcsolatosan a hosszú távú, összehangolt munka zálogaként?
Hogyan építhetünk hálózatként is működő szakmai kapcsolatokat?
Hogyan támogathatjuk a személyes és szakmai, közösségi felelősségvállalást?
A közös műhelymunka során a résztvevők tapasztalatot cserélhetnek a témában már működő és még újdonságnak számító jó gyakorlatokról.
A rendezvénysorozat négy alkalomból áll, amelyeken közül három különböző városban, hasonló tematika mentén (road show jellegűen) cserélünk tapasztalatot a résztvevőkkel.

Eddig május 12-én Budapesten és június 16-án Szolnokon tartottunk teltházas rendezvényeket. Az új tanévben még két alkalommal találkozhatunk:

3. workshop: Szeptember 29. 9.00-13.00: Székesfehérvár, Művészetek Háza, 8000 lll. Béla király tér 1.

4. záró workshop: Novemberben Budapesten, amelynek pontos ideje, helyszíne egyeztetés alatt áll és a tematika pontosítása az első három workshop igényeire kíván reagálni.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztációhoz kötött. A regisztációs űrlap linkje:

http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/94402640ce3189ab273c56d5ad4a6a80

A kitöltés határideje: 2017. szeptember 15.

Az első öt kérdés a jelentkező és a 3. workshop alapadatairól szól, ezért kitöltésük kötelező. Emellett nagyban segítené a szervezők pontosabb felkészülését, ha az utolsó két kérdésre is röviden válaszolna, amelyek a résztvevők igényeiről és tapasztalatairól gyűjt információt.

Az utolsó kérésben lehetőségük van előre jelezni, hogyha a zárórendezvényen is szívesen részt vennének. Az előjelentkezőknek az aktuális rendezvény előtt megküldjük a részetes jelentkezési lapot.

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.