Programkereső

Apák Klubja

Babamasszázs elsajátítása Apáknak! A férfiak sem maradhatnak ki ebből! „Valahányszor megmasszírozunk egy csecsemőt, a világ egy kicsivel jobb hellyé válik."

Babamasszázs elsajátítása Apáknak!


„ Valahányszor megmasszírozunk egy csecsemőt, a világ egy kicsivel jobb hellyé válik. „
A férfiak nem maradhatnak ki ebből!


Ne hagyja, hogy háttérbe szoruljon, mert „ ÖN csak egy Apa”! Lépje át az akadályt, hogy Ön soha nem tanulta az anyai viselkedést.

A babamasszázs jó lehetőség, hogy gyermekével minőségi időt tölthessen el.
Segíti a kötödés elmélyülését, önfeledt, boldog perceket tölthet el gyermekével, erősödik az apai szerepbe vetett hite. Jobban megismerheti babáját, kapcsolatba kerülhet mélyebb énjével, segíti a szeretet és gyengédség kiteljesedését, egyre jobban bevonódik a gyermeke nevelésébe, és megteremti az együvé tartozás élményét.


Babamasszázs néhány hatása babára:

Erősíti az immunrendszer működését, csökkenti a stresszhormonokat, elősegíti a vázizmok és érzékszervek fejlődését és megtanít ellazulni. Kiegyensúlyozottabbá teszi a baba szervezetének működését( légzés, keringés, emésztés), javítja az idegrendszer működését.

Az apai, nagyapai kezek biztonságot, elégedettséget ébresztenek a babában. Nem kell félni, hogy az erős kezek kárt tesznek a babában.

A babamasszázs kiváló lehetőség, Apukák, éljenek vele!

Vállalkozó kedvű Nagyapák is jöhetnek!


Ideje: 2017. október 10. 17:00 – 20.00 óráig
Helye: A Ház, Székesfehérvár, Erzsébet út 66.
Vezeti: Hegedüs Judit védőnő
Jelentkezés: emailben: libricon2@gmail.com, telefonon: 30 2274421A program a Székesfehérvár Egészségügyi Ellátásáért Közalapítvány támogatásával valósul meg, ezért a résztvevőknek ingyenes!

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Erzsébet u. 66.