Programkereső

Nőiség Nőknek Nőkért

Szeretnél újra kiegyensúlyozott, felszabadult és vonzó nő lenni? Vágysz arra, hogy elengedd a rég cipelt terheket és könnyed magabiztosságban létezhess a hétköznapokban a szívedből fakadó legmélyebb érzések szerint? A több alkalmas női lélek-és anyaméh gyógyító tanfolyamon hétfő esténként 19:30-tól lépésről-lépésre találhatsz rá a legbecsesebb kincsedhez vezető útra, mely segít Neked abban, meggyógyítsd kreatív női energiáid és megélhesd a legmagasabb szinten ÖnMAGad szeretetét.

Egy ragyogó lehetőségre találtál, mely által mindezt Te is megélheted. Elérkezett a teljes átváltozás és a teljes gyógyulás ideje, legyél te is ÖnMAGad, gyógyítsd meg a méhed, engedd el a múltat, hogy kiteljesedjen életed és aszerint változzon meg az életed, ahogy az a számodra lehető legjobb!

A nők és férfifak is általában az alhasi területen őrzik mindazon lelki sérüléseit vagy akár haragot, melyeket hosszú évek negatív tapasztalatai okoztak. Megörököltük ezeket a tapasztalatokat akár genetikai szinten, vagy hozzuk magunkkal csalódásból, megbántottságból, esetenként a szülési traumákból. Léteznek olyan eszközök, technikák, melyekkel ezek a sebek oldhatók és gyógyíthatók, megszüntetve a terheket és felszabadítva Önmagunkat a védekezés kényszere alól. Mindamellett, hogy magadért teszel, a tanfolyam által megtanulsz olyan technikákat is melyekkel segíthetsz a párodnak, családodnak, szeretteidnek is. Lehetsz nő, anya, leány, és főpapnő is egyszerre ha úgy tetszik, csak meg kell tanulnod, mikor, melyik helyzetben, mely női minőségedben létezz.

A tanfolyam alatt olyan gyógyító technikákat és hagyományokat ismerhetsz meg, melyeket évezredek óta használnak bizonyos gyógyító tudományok, népcsoportok, segítéségvel otthon is gyógyíthatod magad. Megtapasztalhatod, hogyan oldhatod fel az alhasi tájékon őrzött sérüléseket és hogyan válhatsz újra magabiztossá és kiegyensúlyozottá a saját utadat járva.

Várlak szeretettel Téged is egy csodás közös női élményre!
Hozzájárulás: 3000 Ft/alkalom

Bertók Varga Viktória
Minősített jógaoktató
Jógarádzsa Kiválósági Díjra Jelölt jógaoktató
ThetaHealing® konzulens
Ayurvédikus masszőz és tanácsadó
Water Healing terapeuta

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 11.