Programkereső

Várszegi borkóstoló

Az augusztus végi hőségben kóstoljuk együtt a Várszegi Pincészet hűsítő borait! Balatoni borok kóstolójára invitálunk. Tóth Béla főborász bemutatja kiváló minőségű boraikat, megismertet bennünket készítésük folyamatával, a pincészet történetével.

Megkóstolunk  8 kiváló bort  a hozzájuk illő  finom falatkákkal.

Stílusukat tekintve  Várszegi Viktor  borai széles skálát fednek le. Vannak a  modern, könnyed, gyümölcsös  típusúak, ilyenek lesznek a kóstolósor első tételei. Frissítő gyümölcsösség, az adott szőlőfajtára jellemző illatok és ízek. Ez a  Csabagyöngye  esetében a  legérdekesebb, hiszen ilyen fajta bort ritkán van lehetőségünk kóstolni. Aztán vannak a hagyományos eljárással  készült borok: kicsit későbbi szüret, kis  fahordós érlelés . Ilyen lesz a  Chardonnay   és a  Cabernet Sauvignon.

Amit az est folyamán biztosan megkóstolunk:

- Csabagyöngye (2016),
- Sárgamuskotály - Irsai Olivér (2016),
- Rosé (2016),
- Chardonnay (2016),
- Cabernet Sauvignon (2013),
- Csabagyöngye gyöngyözőbor - félédes (2016),
és két meglepetés bor.

Nem marad el a már megszokott bortotó sem, melynek helyes kitöltői között értékes nyereményeket sorsolunk  ki! Legyél részese ennek a remek eseménynek! Hozd el párodat, barátaidat is!

Részvételi  díj: 3000 Ft/fő
Az ár tartalmazza  a 8 fajta bor kóstolása mellett a fröccsvizet, valamint a szokásos menüsort.

A kóstolón  való részvétel regisztrációhoz kötött.
Az üzlet befogadóképessége 30 fő, ezért részvételi szándékodat kérem, mihamarabb jelezd e-mailben a fehervar@borhalo.com címen,  telefonon vagy személyesen üzletünkben.
 

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Várkörút 1.