Programkereső

Borvacsora a Temesrékási pincészet boraival

Borvacsora a Borháló Fehérvár szervezésében a Szent Gellért Hotel éttermében. A Bánság szívében található borvidék legnevesebb pincészete mutat be 5 fogásos vacsora mellett 7 fajtát a prémiumkategóriás borai közül.

Ha szeretnél eltölteni egy kellemes estét, finom ételek és borok mellett, ráadásul játszani és nyerni is, akkor tarts velünk! Hozd magaddal párodat, barátaidat is! Ezek a borok és ételek kerülnek az est folyamán poharainkba és tányérjainkba. Kóstolhatjuk, ízlelhetjük és élvezhetjük azokat:
Welcome drink: - I'm pinot grigio rozé - 
Hideg előétel: - Sole Királyleányka barrique - Házi pecsenye kacsamáj pástétom marinírozott lila hagymával mini fonott kaláccsal
Leves: - Sole Sauvignon Blanc - Spárga krémleves ropogós hagymakarikákkal
Meleg előétel: - Solo Quinta - Grillezett fogas szelet bazsalikomos fűszervajjal színes zöldségekkel rakott burgonyával 
Főétel: - Medvetánc Cuvée és La putere Fekete Leányka - Vaslapon sült sertésszűz mignon friss lecsópürével fűszeres kecskesajttal töltött burgonyával
Desszert: - La putere Merlot - Csokoládé trüffel málna sabayonnal

Részvételi díj: 7.900 Ft/fő, mely tartalmazza az 5 fogásos vacsorát és a 7 fajta prémium kategóriás bort. A borvacsorán való részvétel regisztrációhoz kötött! A hotel befogadóképessége 40 fő, ezért részvételi szándékodat kérem, mihamarabb jelezd e-mailben a fehervar@borhalo.com címen, telefonon vagy személyesen üzletünkben. A teljes részvételi díj befizetésének határideje: 2017. június 06. 19:00 óra.

Temesrékási (Recas) Pincészet és szőlőbirtok: Temesvártól 40 kilométer távolságra helyezkedik el, 1945 óta létezik, 2003 májusa óta a borturizmus egyik fő célpontja. Mára közel ezer hektáron gazdálkodik és Közép-Európa egyik legmodernebb technológiával rendelkező pincészetévé vált. A folyamatokra és a borok minőségére Ausztráliából érkezett főborászuk, Hartley Smithers és spanyol, szintén borász felesége ügyel. Változatos borfajtákat palackoznak és exportálnak több, mint 25 országba: USA, Anglia Kanada, Japán, Németország, Dánia, Ausztria, Hollandia........ Boraik az elmúlt években több, mint 100 arany és ezüstérmet nyertek a világ legrangosabb borversenyein. A Solo Quinta 2010-es évjárata a világ legjobb fehérbora címet hódította el a 2011-es párizsi Vinalies Internationales kiállítás és borversenyen. Ezen elismerés további velejárója, hogy Gordon Ramsay is felvette londoni éttermének itallapjára e bort.

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Mátyás király körút 1.