Programkereső

Balatoni borok kóstolója Feind Péterrel

Május nálunk a nyárra való felkészülést jelenti. Itt az ideje, hogy jöjjenek a friss, illatos fehér- és rosé borok, de nem száműzhetjük a fahordós, testes fehéreket, a barique hordóban érlelt vörösöket és a desszert borokat sem.

Jobbnál jobb borok, nehéz a döntés! Ezért arra kérünk segíts nekünk! Ez alkalommal balatoni borokat kínálunk. Gyere el kóstold meg, mond el a véleményedet, alakítsd üzletünk kínálatát! Vendéget is hívtunk! Itt lesz Feind Péter borász, tulajdonos és Kővári Péter sales manager a Feind Borháztól. A Balaton környéki borok repertoárja lefedi a borok teljes skáláját, így szakavatott idegenvezetőink lesznek ezen az estén, aki saját tapasztalatokról, élményekről is tudnak mesélni. Megkóstolunk 8 fajta kiváló bort - lesz közte fehér, rosé, vörös. Nem maradnak el a szokásos isteni borkorcsolyák és a bortotó, értékes nyereményekkel sem.

Részvételi díj: 3000 Ft/fő Az ár tartalmazza a 8 fajta bor kóstolása mellett a fröccsvizet, valamint a szokásos menüsort. A kóstolón való részvétel regisztrációhoz kötött.

Az üzlet befogadóképessége 30 fő, ezért részvételi szándékodat kérem, mihamarabb jelezd e-mailben a fehervar@borhalo.com címen, telefonon vagy személyesen üzletünkben.

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Várkörút 1.