Programkereső

Geszler borkóstoló és kézműves sajtok a Borháló Fehérvárban

Közkívánatra és hagyományainknak megfelelően folytatjuk a regionális borok bemutatását, amit most kézműves sajtok kóstolásával fűszerezünk meg! Bemutatkozik a móri Geszler Családi Pincészet és a Magyaralmási Agrár Zrt. sajtjaival.

Megkóstolunk 7 fajta kiváló bort, melyhez a "sajtmester" többféle finom sajtot kínál nekünk. Természetesen a már jól bevált ételek sem maradnak el, s ezen az estén is lesz "Bortotó" értékes nyereményekkel. A teljes borsor legyen meglepetés, de annyit elárulunk, hogy lesz benne például fehér és rosé, félédes, félszáraz, száraz minőségben. Természetesen gondolunk a vörös borok kedvelőire is egy kiváló villányi cuvéevel, és egy testes szekszárdi kékfrankossal. Mi készen állunk! A mindig kiváló, jó hangulatú társasághoz már csak Te hiányzol! Gyere el és legyél részese ennek a remek eseménynek! Hozd el párodat, barátaidat is!

Részvételi díj: 3000 Ft/fő Az ár tartalmazza a 7 fajta bor mellett a fröccsvizet, a sajtok kóstolását, valamint a szokásos menüsort. Ha ízlettek a borok és sajtok, a helyszínen vásárolhatsz belőlük.

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Várkörút 1.