Programkereső

Nyersétel "Főző" kurzus

Nyersétel akadémia Lénárt Gittával.

NYERSÉTEL AKADÉMIA Lénárt Gittával
2017. április 08. szombat 10-12 óra

Megtanulhatod, hogyan készíts természetes, feldolgozásmentes, tisztán növényi alapanyagokból nyers ételeket.

A nyers ételek jellemzői:
- nyers vegán ételek, azaz kizárólag növényi alapanyagokból, zöldségekből, gyümölcsökből, és olajos magokból készülnek
- teljesen gluténmentesek, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják,
nem tartalmaznak laktózt, így laktózérzékenyek is fogyaszthatják
- nincsenek hőkezelve (sütés, főzés nélkül készülnek) hogy az enzimek, vitaminok, ásványi anyagok érintetlenül megmaradjanak,
feldolgozatlan, finomítatlan, adalékanyag és ízfokozóktól mentes,

- kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak,
- nem tartalmaznak hozzáadott cukrot,
- nem tartalmaznak szóját

Mit készítünk?
1/ Vaníliás mandulatej
2/ Cukkini spagetti fűszeres paradicsomos öntettel, mandulasajt falatokkal,
3/ Kókuszgolyó chilis csokis réteggel a tetején

Gyere el, ha szeretnéd kipróbálni, megtapasztalni milyen a tiszta növényi nyers étrend. Megmutatjuk, hogyan készülnek!

Nincs szükség semmilyen főzőtudásra, nem kell hoznod semmit, minden alapanyagot és eszközt adunk!

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Paleo főzőiskola

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Pozsonyi út 1.