Programkereső

Retro fotózás! Fotográfia napja 2016 – ez a mi napunk, de Rólad szól!

08.29.
hétfő
Tudtad, hogy augusztus 29-e a magyar fotográfia napja? Mi ezt a jeles eseményt parádés akciókkal ünnepeljük, ahol Te leszel a főszereplő! Összeállítottunk számotokra néhány igazán fantasztikus akciós fotócsomagot!

Ezen a napon készült ugyanis sok-sok évvel ezelőtt, 1840-ben nyilvános rendezvényen fénykép, azaz akkor még csak dagerrotípia.

Mi ezt a jeles eseményt parádés akciókkal ünnepeljük, ahol Te leszel a főszereplő! A következő néhány hétben korlátozott darabszámban piacra dobunk néhány igazán ínycsiklandó csomagot, amelyet a tudásunk legjavával, csak az ünnep alkalmára kreált egyedi dizájnnal és csak most elérhető kreatív hátterekkel spékelünk meg! Most a retusálás is ingyenes! És ha ez még mind nem elég, egyedi kellékekkel dobjuk fel az élményfotózást, hogy az ne csak egy szép emlék, hanem életre szóló kaland legyen! Hozd a családodat, a kedvesedet, a négylábú kedvenceidet, vagy ugorjatok be a haverokkal, és vegyetek részt egy hamisítatlan időutazáson – ugyanis a nagy napra való tekintettel (és a nagy fotósok előtt tisztelegve) elővesszük a régi masináinkat, hogy ne csak a jelmezeitek legyenek korhűek! Indulhatunk? Ne habozz, csapj le spéci ajánlatunkra még ma!

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Horvát István utca 14.

Észrevétel beküldése