Programkereső

IV. Jótékonysági Szeretetfutás

Ingyenes
Fehérvár ébresztő! Idén februárban újra megrendezzük a Székesfehérvári Jótékonysági Szeretetfutást, immár NEGYEDIK!!! alkalommal! Szeretettel várunk mindenkit a Halesz parkban!

Mi a szeretetfutás?
A szeretetfutás célja elsősorban az, hogy mosolyt csaljunk az embererk arcára, hogy motiváljuk futóinkat és futni vágyó barátainkat, valamint hogy felhívjuk a figyelmet a testmozgás fontosságára. Szeretnénk megmutatni mindenkinek, hogy milyen is valójában a fehérvári futóközösség, és hogy ennek a családnak bárki részese lehet.

Ki/hol/mikor/mennyit?
Az esemény lebonyolítására február 14-én, vasárnap kerül sor a székesfehérvári Halesz parkban, amely remek helyszínéül szolgált korábbi szeretetfutásainknak. A résztvevők 2 és 7 kilométeres távot teljesíthetnek, előbbit 10 órakor, utóbbit 10 óra 20 perckor rajtoltatjuk. Ezen a napon bárki csatlakozat hozzánk, korhatár nélkül!

A Szeretetfutás menete
A futás napján a szervezők kora reggeltől a parkban várják az indulókat a regisztrációs pultnak kinevezett pingpong asztalnál, ahol minden érkező átveheti rajtszámát. 9 óra 15 perckor sor kerül a megnyitóra, azt követően pedig mindenkit közös bemelegítésre invitálunk. 10 órakor megindul az első csoport (2 km), őket pedig 10.20-kor a 7 kilométert futók követik.
A célbaérteket frissítővel várjuk, valamint további meglepetésekkel kedveskedünk számukra.
Terveink között szerepel továbbá egy információs pult megszervezése is, ahol tapasztalt futóktól, sportolóktól kérhettek tippeket, ötleteket edzéseitekhez.

Mennyibe kerül a részvétel?
Fontos kihangsúlyozni, hogy a Szeretetfutáson való részvétel ingyenes, azonban adakozási lehetőség idén is adódik! (részletek később)

Szükséges előre regisztrálni?
Minden kedves Szeretetfutót arra kérünk, hogy részvételi szándékát jelezze Pothárn Fanni Sára BSI futónagykövetnek FaceBook-on vagy e-mailben (fussfehervar@gmail.com), hogy ezzel munkánkat megkönnyítse. Regisztrálni természetesen a futás napján is lehet a helyszínen, méghozzá a megnyitót megelőző két órában.

Mi történik, ha nem megfelelő az időjárás?
Az eseményt rossz idő esetén elhalasztjuk, a programot közös megbeszélés alapján újraszervezzük. Ha helyszínváltozásra kerülne a sor, arról mindenkit személyesen értesítünk.

Sok szeretettel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt, hiszen FUTNI JÓ!
Pothárn Fanni Sára és a székesfehérvári BSI futóközösség

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár