Programkereső

Filo-NetCafé

Ingyenes
Az emberek általában szeretik a megszokott, jól bevált, ismert dolgokat. Tetteink, döntéseink is általában a már bejáratott utakon történnek, ezért örömeink és bosszúságaink is a bevált recept szerint jönnek.

Önmagában már ez a tény elegendő lehet, hogy igyekezzünk minél éberebbekké válni, jelen lenni, felismerni, amikor valamin változtatni kellene.

De egy olyan, gyorsan változó világban élünk, amelyben gyakran találhatjuk magunkat új, még sosem tapasztalt helyzetekben, és a már ismertnek vélt eseményekre sem biztos, hogy érdemes mindig a megszokott módon, automatikusan reagálni. Egy neves előadó szerint, a jövőt csak olyan emberek teremthetik meg, akik képesek kilépni a dobozból, és új, még sosem látott megoldásokat találni a problémákra. Ehhez viszont szükség lesz az éberségre, a lélekjelenlétre is.

A lélekjelenlét, melyet régen lélekéberségnek is hívtak, éppen az a képességünk, hogy nehéz helyzetekben is képesek vagyunk jól reagálni, jó döntéseket hozni. De mi is valójában a lélekjelenlét, lehet-e fejleszteni ezt a képességet, hogyan lehet felismerni azt, hogy jelen vagyunk egy pillanatban? Ilyen, és hasonló kérdésekkel fogunk foglalkozni a januári első Filo-NetCafé beszélgetésen.

A beszélgetést online tartjuk, a Zoom program segítségével. A részvételhez e-mailes jelentkezést kérünk legkésőbb január 27. szerda estig az szfvar@ujakropolisz.hu címre, mert csak így tudjuk elküldeni a részvételhez szükséges bejelentkezési adatokat, linket és leírást. Megértéseteket köszönjük!

Kérdéseitekkel szintén a fenti e-mail címre írhattok.

A Filo-Café csapata

Előadó: Grúsz Róbert
 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Megyeház utca 22/a.