Programkereső

Ismerkedjünk a világgal! Integrált nemzetközi gasztro-kulturális est

Ingyenes
Várunk Benneteket szeretettel 2020. december 3-án, 16 órakor gasztro-kulturális estünkön, ahol találkozhattok olyan emberekkel, akik megosztották sztorijukat más országokban szerzett élményeikről.

Az utóbbi hónapokban a világ szinte a feje tetejére állt és most épp a világjárvány második nagy hullámának közepén vagyunk. Valamennyiünknek sok fejtörést okoznak a mindennapok, újragondolandóvá vált az életünk, a munkánk, a mindennapjaink. Még nagyobb kihívásokat élünk meg, ha gyermekeink, idős hozzátartozóink vannak, fogyatékossággal élünk, vagy fogyatékossággal élő embert segítünk.

Hamarosan elérkezik a Fogyatékos Emberek Világnapja (december 3.), amikor kizárólag online térben tudunk gasztro, kulturális élményt nyújtani az embereknek, amit nem így terveztünk. Óriási kihívás előtt állunk, de mindent megteszünk, hogy az integrált program így is felejthetetlen legyen mindannyiunk számára.

Mindent megteszünk, hogy a zoom-on zajló integrált program akadálymentes legyen mindenkinek. Hisszük, hogy egy nagyszerű élményben lesz ott is részetek.

Ezért kérjük, hogy vegyetek részt a „Ismerkedjünk a világgal Székesfehérváron! Integrált nemzetközi gasztro-kulturális est” c. programon! 

Fontos, hogy a részvételhez regisztráljatok a programra az alábbi linken: https://forms.gle/Ze18NesstuoPemug8

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zoom