Programkereső

Fülakupunktúrás Addiktológus tanfolyam

07.01.
szerda
A természetgyógyász szakmai képzésnek egy nagyon érdekes, hatékony és kedvelt területe a Fülakupunktúrás Addiktológai szak, melyet gyakran választják fő, vagy - további szakterüle

Kedves Gyakorlók, Érdeklődők!

Következő nyári eseményünk egy szakmai program, mely a természetgyógyász szakképzés egyik területét fedi le és ad lehetőséget az elsajátítására. Fülakupunktúrás Addiktológus tanfolyam.

A természetgyógyász szakmai képzésnek egy nagyon érdekes, hatékony és kedvelt területe a Fülakupunktúrás Addiktológai szak, melyet gyakran választják fő, vagy - további szakterületnek is.

Kinek ajánljuk?

Mindazok jelentkezését várjuk, akik már végzett természetgyógyászok, más szakkal, vagy akik most keresnek szakirányt maguknak, de már elvégezték az Eü. vagy Tgy. alapmodulokat. Működési területe: Fülünk meghatározott pontjaira koncentrál, azokat kezeli célzottan egy protokoll szerint.

Felhasználási területei:

- szenvedélybetegségek kezelése (alkohol, drog, dohányzás, étkezési zavarok, játékszenvedély)

- függőségek, elvonási tünetek enyhítése

- stressz, feszültségek csökkentése, félelmek oldása

- méregtelenítés

- az Öt elemhez tartozó szervek betegségeinek testi és lelki kezelése

Témakörök, melyeket áttanulmányozunk és körbejárunk:

- A Hagyományos Kínai Orvoslás alapjai, összefüggésrendszere a Fülakupunktúra elmélete és gyakorlata tekintetében.

- Öt elem Tana

- Pszichoterápiás felhasználása

- NADA protokoll, mint széles körben elismert és felhasznált kóros addikciós állapotok, betegségek kezelése és stressz oldása.

Oktatónk: Kis Viola - pedagógus, kineziológus, fülakupunktúrás addiktológus szakértő, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ - AEEK - (ETI) vizsgáztatója.

A 6. nap a vizsga előtti időszakban lesz megtartva, segítve a vizsga előtti kérdések átbeszélését, és gyakorlások pontosítását.

A képzés díja: 60.000 Ft

A díj tartalmazza: a tantermi gyakorláshoz szükséges eszközöket, mint:

- jegyzeteket - kidolgozott elméleti vizsgatételeket

- akupunktúrás steril tűk

- fertőtlenítő eszköz

- demonstrációs gyakorló fül

Jelentkezni a Természetgyógyász képzés Fülakupunktúrás Addiktológia szak tanfolyamára ezen a linken tudsz.

A képzések felépítése, illetve azokon, való részvétel feltétele: A természetgyógyászati végzettség abszolválásához három képzés, az ezekhez kapcsolódó vizsgák és egy szabadon választott szak elvégzése szükségesek! - Egészségügyi modul - Természetgyógyászati modul - Életmódtábor - Szakirány

Mindkét alapmodul képzés után sikeres vizsgát kell tennie az Állami Egészségügyi Ellátó Központban (ÁEEK) Budapesten. A természetgyógyász képzés alapmoduljai mellett, AEEK (ETI) 5 napos életmódtábor elvégzése is szükséges. A két alapmodul elvégzése után, vagy azzal párhuzamosan, választani kell a jelentkezőnek szakmai képzést is. A szakok közül, a Fülakupunktúrás Addiktológus az egyik terület.

Végzett Fülakupunktúrás addiktológusként: A tanfolyam elvégzését követő sikeres szakvizsga abszolválása után a hallgató az (ÁEEK) által kiállított Fülakupunktúrás addiktológus szakmai végzettséget szerez, melyet a 8047 számú TEÁOR szakmai kód alatt/Egyéb humán – egészségügyi ellátás/ végezheti tevékenységét, a megfelelő ÁNTSZ engedélyek és kamarai tagság kiváltása után. Ez az egyetlen olyan akupunktúrás szakterület, amely orvosi végzettséget nem igényel, éppen ezért szakvizsgával rendelkező természetgyógyász is alkalmazhatja.

A 6 napos tantermi képzés felkészíti a résztvevőket az Állami Egészségügyi Ellátó (ÁEEK) központ által szervezett szakmai vizsgára.

Ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhet a képzés, kérlek, továbbítsd számára! Köszönöm segítséged.

Amennyiben kérdésed lenne, kérlek, fordulj hozzánk bizalommal: tolnaibalazs76@gmail.com

Nagy szeretettel várunk: Kis Viola és Tolnai Balázs Székesfehérvár

07.02.
csütörtök
A természetgyógyász szakmai képzésnek egy nagyon érdekes, hatékony és kedvelt területe a Fülakupunktúrás Addiktológai szak, melyet gyakran választják fő, vagy - további szakterüle

Amennyiben kérdésed lenne, kérlek, fordulj hozzánk bizalommal: tolnaibalazs76@gmail.com Nagy szeretettel várunk: Kis Viola és Tolnai Balázs Székesfehérvár

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kertalja utca 11/a. B lépcsőház

Észrevétel beküldése