Programkereső

Tibeti torokének, gong, hangtál és mantrameditációs ülőkoncert Ölvedi Gáborral (Karma Pema Dorje)

90 perces tibeti torokének, gong, hangtál és mantrameditációs ülőkoncert Ölvedi Gáborral (Karma Pema Dorje).

A szeretet, a béke, és az egyetemesség vibrációit zenén és mantrákon keresztül hozza el nekünk Gábor.

Kedves Gyakorlók az Úton!

Szeretettel hívunk meg Benneteket következő fantasztikus programunkra, ami egy nyár esti meditációs est és zenei élmény egyben! 90 perces tibeti torokének, gong, hangtál és mantrameditációs ülőkoncert Ölvedi Gáborral (Karma Pema Dorje) Belső szentélyünk felfedezése, testünk vizeinek átrezgetése a tibeti buddhizmus hangvibrációival, mantráival.

Az estre látogató egy hangokból, vibrációkból épült belső szentélyben lépdelhet, mely során a legősibb szakrális énektechnikák, a zene, a hangrezgések vezetik helyszínről helyszínre. Tudatunk hegyeinek öleléséből belépünk belső kolostorunk kapuján, melynek meditációs termeiben megélhetjük létezésünk mélyebb rétegeit és értelmét; tudatunk tükrét megtisztítva kívánságokat fogalmazhatunk meg és felajánlásokat tehetünk egy emelkedettebb, tudatosabb világért! Elidőzhetünk lelkünk tájait magasabb perspektívából szemlélve. Miközben a hangvibrációkat sejtjeink legmélyére engedjük, lélekben egyre magasabbra emelkedve a kőépületben kijutunk a kolostor tetejére, ahol a nyílt lelki és fizikai tér határtalanná teljesedése segít elvágni a dualizmus hétköznapi tudatállapotának köteleit, és segít felszabadulni bennünket az alól, hogy a dolgokat egymástól elválasztva tapasztaljuk. Akik korábban voltak, megtapasztalhatták, hogy ez garantált átmozgató torna a finomenergetikai testeknek! A szeretet, a béke, és az egyetemesség vibrációit zenén és mantrákon keresztül hozza el nekünk Gábor.

A belépődíj: 3.000 Ft. Jegyvásárlás itt.

Ha gyönyörűséges szépkorú vagy, vagy fizikailag megterhelő számodra földön ülni, és széken szeretnéd hallgatni a koncertet, kérlek, jelezd előre és megoldjuk Neked. Úgy készítjük elő a helyet. Alapvetően klasszikus, földön ülős meditációra lesz berendezve, de meg tudunk oldani párat, ha úgy kényelmesebb számodra, csak jelzed felém. Köszönöm segítséged.

Infók az aktuális képzésekről, előadásokról a facebook oldalon; Tolnai Balázs csatornája.

Amennyiben kérdésed lenne: a tolnaibalazs76@gmail.com e-mail címen lehet elérni.

Sok szeretettel várunk Benneteket!

Gábor & Balázs Garuda Meditációs és Oktatóközpont Székesfehérvár

Esemény weboldala

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kertalja utca 11/a. B lépcsőház