Programkereső

EW Kapszula gardrób tanácsadás

Ingyenes
Várunk ismét kapszula ruhatár tanácsadásunkra és VIP Sale eseményünkre Székesfehérváron a MZS Stílusban, ahol akár 40%-os kedvezménnyel tudsz válogatni az alapdarabokból!

Ha hosszútávon olyan megoldást szeretnél a reggeli szekrény előtti "mit vegyek fel " kérdésre ami stílusos, idő- és költséghatékony és nem mellesleg környezet tudatos akkor építs fel magadnak egy kapszula ruhatárat.
A módszer, egy olyan ruhákat és kiegészítőket tartalmazó alapruhatár felépítését jelenti ahol minden, mindennel kombinálható és így nagyon sok megfelelő szett alakítható ki.

A tanácsadáson megismerd a számodra előnyös szabásvonalakat! Tudatosan elkezdheted építeni, vagy bővíteni a ruhatárad azon részét, ami egy biztos alap, amire mindig számíthatsz!

Az országos egészségügyi korlátozások miatt csak előzetes bejelentkezéssel tudunk fogadni minden kedves érdeklődőt! Óránként 1 fő, az országosan előírt óvintézkedéseket betartva. Időpontfoglalás üzenetben, vagy a +36204828444 telefonszámon.
VÁRUNK SZERETETTEL!

A einthew.com oldalon tudsz megismerkedni az alapruhákkal, szoknyákkal, felsőkkel, nadrágokkal valamint a variálható kiegészítőkkel is .

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Távirda utca 14.

Programajánló