Programkereső

Ék + The Pontiac, Witch Bone Garden // Nyolcas Műhely

Remek háromzenekaros este a Nyolcasban!

✶ ék, The Pontiac és Witch Bone Garden együtt Székesfehérváron, a Nyolcas Műhelyben! ✶
Belépő: 1.000 Ft

ék
Képzeld el milyen érzés lehet súlytalanul lebegni a félhomályban egy erdő közepén. Az érzést mikor rájössz milyen kicsi vagy a világ legnagyobb hegyei mellett állva. A hajnali sör ízét, miután ő kilépett az életedből. Üvöltő hangfalak mellett állva hallgatni az emberek szívdobbanását... Hangos és provokatív, csendes és visszahúzódó. Ez az ék.

FB I http://bit.ly/2y4cjCQ
IG I http://bit.ly/2Mc3cbo
YT I http://bit.ly/2y5vQ5O
Spotify I https://spoti.fi/2XUWTA8

The Pontiac
A blues alapoktól a dallamos rock irányába tartó The Pontiac zenekar 2017-ben indult. Ebben az évben jelentették meg első EP-jüket, a Morning Rain-t, melyet két évvel később az Are You Ready Now? nagylemez követett. A lemez anyagát tavaly nyáron több fesztiválon (Művészetek Völgye, Fezen, Hello Ugar, Vénégy Fesztivál, stb) is bemuttaták, majd ezt ősszel vidéki klubturné követte. Idén a Margaret Island vendégeként lépnek fel több vidéki nagyvárosban, miközben új EP-jük felvételére is készülnek.

FB I http://bit.ly/2SDn20Q
IG I http://bit.ly/2L0rELN
YT I http://bit.ly/2URRCTD
Spotify I https://spoti.fi/3bEL6cH

Witch Bone Garden
A Witch Bone Garden egy grunge zenekar Budapestről, zenéjükben fellelhetőek még a stoner, punk elemek is. 2014-ben kiadtak egy két számot tartalmazó EP-t, ezt követte 2016-ban első nagylemezük az Experiment. Ha szereted a 90-es évek grunge szféráját, akkor érdemes ellátogatni a koncertjeikre, és meghallgatni a zenéjüket.

Youtube: http://bit.ly/2kSTKhX
Bandcamp: http://bit.ly/2lU3Nnl
Instagram: https://www.instagram.com/witchbonegarden/

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Hosszúsétatér / Horvát István utca 1.